Računalništvo, telefonija
03.09.2020 12:56
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

View5 Plus – 1 teden, samo 2 polnjenji

Bistvo novega View5 Plus je v izvrstnih fotografijah z 48MP AI Quad kamero, izboljšanih AI karakteristikah in profesionalnimi možnostmi, ki so dostopne, kot so Super Wide Angle, Macro in Bokeh. Shranite vse, kar je pomembno z izjemno veliko zmogljivostjo shranjevanja in nadaljujte živeti trenutek v popolnosti s praktično neskončnim trajanjem baterije v samo enem polnjenju.
WIKO View5 Plus
WIKO View5 Plus

Profesionalni posnetki

Izboljšajte svoje doživetje fotografiranja z View5 Plus glavno kamero od 48MP. Ustvarjen, da vsak trenutek naredi nepozaben z zmagovalnimi posnetki za vsako priložnost! Slikajte detajlne fotografije narave, živali, hrane, prijateljev in še veliko tega, tudi če jih fotografirate od daleč. Upravljajte kamero pri šibki svetlobi, ker glavni objektiv in velika velikost pikslov zmanjšujeta šum za ostre fotografije v temnih področjih. Fotografirajte večjo sliko brez kakršnih koli naporov z uporabo Super Wide Angle objektiva od 120°. Skupine, hišni ljubljenčki, krajina … vsakdo ali kar koli sedaj lahko vstopi v kader! Približajte se in povečajte majhne predmete, da bi bili videti ogromni z Macro objektivom. Mikro svet je vreden odkrivanja z ostro fokusiranimi podrobnostmi, teksturami in vzorci, zahvaljujoč objektivu od 5MP. Zakaj ne tudi malo Bokeh efekta? Slikajte svetlo fotografijo in dodajte zaključne finese z umetniško zamegljenim efektom.

Neskončni pomnilnik z 128 GB ROM-a in 4 GB RAM-a

Pomanjkanje prostora je stvar preteklosti! Shranite vse kar potrebujete, najboljše posnetke in trending aplikacije, ker View5 Plus prihaja s 128 GB internega pomnilnika in 4 GB RAM-a, z dodatno 256GB mikro SD kartico.

Strokovnjak za baterijo

Ne prekinjaj tempa! Baterija 5000mAh v View5 Plusu vam ob običajni uporabi zagotavlja 3,5 dni avtonomije pri enem polnjenju. Nadaljujte in občutite moč večdnevnega gledanja, igranja in uporabe View5 Plus brez vmesnega polnjenja! Prav tako pametnejše upravljajte z energijo z AI Battery Mastrom, z optimiziranjem vedenja aplikacij in ostalih porabnikov energije boste podaljšali življenje baterije.

Ultra-vizualna potopitev z o zaslonom

Pozabite ogromne robove in poskusite vrhunski prikaz celega zaslona View5 Plus za neverjetno vizualno potopitev v filme, igre, pinterest in še veliko tega. Uživajte v multimediji živih barv in podrobnosti na 20:9 O zaslonu s HD+ resolucijo. Vgrajen krožni O indikator trajanja baterije vas opozarja neposredno na zaslonu, postaja zelen pri polnjenju, bel za baterijo pri 15% in rdeč za preostalo moč, manjšo od 15%.

Premium dizajn, naravne barve

View5 Plus predstavlja zadnji pokrov impozantnega steklenega izgleda, medtem ko sijajni okvir objektiva proizvaja elegantni videz. Novi gradient dizajn je navdihnjen s čarovnijo naravnega sveta z odtenki Aurora Blue in Iceland Silver.

Varno in priročno

Z množico uporabniku prijaznih funkcij ponuja tudi intuitivno izkušnjo. Zavarujte svoj pametni telefon s tehnologijo Fingerprint. Še več, večja je varnost s samo enim pogledom s pomočjo Face unlocka. Preprosto se dotaknite in držite gumb Google Assistant ter naročite Googlu, naj nastavi alarm, posodobi koledar, preveri vremensko napoved ali po potrebi vklopi svetilko. Vse to plus najnovejša Google inovacija AndroidTM * 10.

Prilagojeni dodatki za zaščito

Izberite med paleto pametnih dodatkov po meri Pametni ovitek je opremljen z elegantnim, pametnim oknom z diskretnim vmesnikom za ogled klicev, obvestil in glasbe na en pogled. Udobnost je vedno na umu z možnostjo lahkega oprijema in z uživanjem v igrah in video zapisih. Alternativno, tiskano kaljeno steklo zagotavlja popolno zaščito pred udarci in praskami. Ultra odporni sloj zasitite čuva občutljivost zaslona na dotik s prevleko proti prstnim odtisom. Zaščitno pakiranje 2 v 1 vključuje hibridno ohišje in tiskano kaljeno steklo. Moderen, tanek dizajn ohišja stilu dodaja praktičnost s prozornimi trdnimi materiali za večjo zaščito.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več