Računalništvo, telefonija
16.06.2017 08:00

Deli z drugimi:

Share

Vodoodporni USB ključki

V zadnjih letih so tržišče preplavili UDP USB ključki, kjer je spomin skupaj z vsemi podpornimi funkcijami 'stisnjen' v mnogo manjšo preobleko.
V zadnjih letih so tržišče preplavili UDP USB ključki, kjer je spomin skupaj z vsemi podpornimi funkcijami 'stisnjen' v mnogo manjšo preobleko.

Idealni za vroče in mokre dni – zagotovo zaščitijo vaše podatke!

Prvi USB ključki, ki so bili na voljo na trgu so bili kot mali računalniki v različnih preoblekah – t.i. COB (chip on board) USB so sestavljeni iz več elementov ter zato bolj občutljivi in za sedanje razmere precej veliki in okorni. V zadnjih letih pa so tržišče preplavili UDP USB ključki, kjer je spomin skupaj z vsemi podpornimi funkcijami ‘stisnjen’ v mnogo manjšo preobleko. Ravno ta prednost pa je razveselila številne proizvajalce, ki so sedaj dobili na voljo veliko oblikovalsko širino.

Voda? Ni problema.

Klasične USB ključke je bilo zaradi velikosti težje narediti vodoodporne, vendar pa to pri novi UDP tehnologiji ni več težava. Pri UDP ključkih je namreč celotna struktura enotna – iz enega samega kosa – zato so UDP ključki tudi vodoodporni. Pa ne le vodoodporni – zelo dobro prenašajo tudi udarce in so zato zelo trdoživi. To sicer ne pomeni, da so neuničljivi, temveč le da so bolj odporni kot druge vrste spominskih naprav.

Roza, moder, oranžen!

Izberite barve, ki jih boste lažje našli v bazenu ali morju, tako da vaši podatki ne bodo odplavali prav daleč stran. Tudi na vodoodpornih ključkih so na voljo razne vrste potiska (tudi do 3-barvni potisk) ali celo gravura. Standarne velikosti (od 2-32GB) zagotovijo, da lahko nanje shranite vse želene dokumente. Za več informacij se obrnite na info@identiks.si.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več