28.08.2018 08:50
Posodobljeno 6 let nazaj.

Vrhunski televizor TCL U55X9006, s podaljšano 5-letno garancijo

Če si želite neprekosljivo izkušnjo gledanja filmov, poslušanja koncertov, igranja igric, dostopa do platform Android, Netflix ali YouTube, potem vam priporočamo nakup za dizajn nagrajenega televizorja TCL U55X9006.
Nagrajeni televizorji TCL

TCL U55X9006 je edini Android QLED TV na svetu z nagrajenim ultra tankim dizajnom in neprimerljivim JBL zvokom!

Zahvaljujoč zasnovi 360° in vizualni izkušnji, ki jo nudi, je to izjemen televizor iz vsakega zornega kota. Praktično brez okvirja nudi zelo visoko kakovostno sliko. Tehnologija Quantum Dot omogoča sliko z bogatejšimi barvami kot kdaj koli prej s čudovitimi podrobnostmi, izjemnim kontrastom in optimiziranim Ultra Micro senčenjem ter čudovito reprodukcijo svetlih in temnih barvnih nians. Zaradi svojega 10-bitnega zaslona omogoča kinematografsko kakovost slike osupljivih barv in subtilnih različic od polne svetlobe do popolne teme. 3-kanalna akustika JBL zvočnikov na sprednji strani zagotavlja visoko kvalitetno preplavitev prostora z zvoki, glasovno upravljanje pa novo in vznemirljivo doživetje. Z glasovnim ukazom lahko dostopate do celotne vsebine platforme Android s pomočjo vašega pametnega telefona in uživate v Netflixu in YouTubeu s kakovostjo 4K HDR.

Vsi TCL televizorji imajo podaljšano 5-letno garancijo, tega in vse ostale modele pa si lahko ogledate na spletni strani www.smartson.si ali v novi trgovini Smartson na Riharjevi 38 v Ljubljani, kjer vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EMONAGRAM d.o.o.

Emonagram

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več