Računalništvo, telefonija
18.10.2012 18:22

Deli z drugimi:

Share

Vsak kilometer šteje z Garmin Forerunner® 10 GPS-uro za tekače

Vsak kilometer šteje. Ujemite ga z najbolj enostavno GPS tekaško uro, ki meri razdaljo, čas, hitrost, tempo in porabo kalorij. Ne potrebuje umerjanja. Motivacija s funkcijo Virtual Pacer, kjer vidite ali tečete hitreje oz. počasneje od zastavljenega cilja. Današnji rekord je jutrišnja motivacija.
Vsak kilometer šteje z Garmin Forerunner® 10 GPS-uro za tekače
Vsak kilometer šteje z Garmin Forerunner® 10 GPS-uro za tekače

Garmin, vodilno podjetje za razvoj navigacijskih sistemov, predstavlja tekaško uro Forerunner 10 za vse vrste tekačev. Nudi najpomembnejše podatke za tekače: kako daleč in kako hitro, medtem ko ura celo identificira osebne rekorde tako, da lahko sledite svojim dosežkom.

“Forerunner 10 je najlažja, najudobnejše tekaška ura doslej, odlikuje jo točnost in zanesljivost,” pravi Dan Bartel, podpredsednik svetovne prodaje. “S tremi stilskimi barvnimi opcijami bo Forerunner 10 priljubljena ura in bo motivirala tekače vseh stopenj v prihodnjih letih.”

Oblikovana in namenjena je tekačem, ki želijo s pritiskom na en gumb takoj začneti s treningom. Je vstopni model športne ure za sledenje napredkom in ciljem pri vadbi. Med tekom na enem prikazu zaslona razločno vidite čas in razdaljo, na drugem prikazu pa kalorije in tempo. Lahko nastavite prikaz razdalje in tempa naenkrat. Uporabniku prijazen meni omogoča pregled prejšnjih tekov, spremembo nastavitev Auto Lap® ali Auto Pause® , nastavitev alarma ali urejanje uporabniškega profila.

Za tekače, ki želijo nekaj več, ima Forerunner 10 nekaj zanimivih pripomočkov: Virtual Pacer™, ki primerja trenutni tempo s prej nastavljeno ciljno vrednostjo. Drugi pripomoček je opomnik za intervale hoje, če ste s tekaško vadbo šele začeli ali vaši treningi vključujejo intervale hoje med tekom.

Vodotesna (50 m) in najlažja Garminova ura je opremljena z visoko občutljivim GPS-sprejemnikom, ki nudi močnejši in bolj zanesljiv sprejem celo med krošnjami dreves in v urbanih kanjonih nebotičnikov.

Na voljo je v roza, zeleni in črno rdeči barvni izvedenki. Izgled je moden in primeren tudi za nošenje ure na roki na delovnem mestu, v prostem času in seveda pri teku. Črno/rdeča ura ima rahlo večji zaslon in daljši zapestni pašček. Forerunner 10 omogoča do 5 ur treninga z vključenim GPS ter do 5 tednov v varčnem načinu (kot ura).

Forerunner 10 shranjuje in prikazuje tekaču sedem preteklih shranjenih tekov. Ko je enkrat tek oz. vadba končana in shranjena, tekači vidijo povzetke vključno s skupnim časom, razdaljo, povprečnim tempom in kalorijami. Forerunner 10 prikazuje tudi posamezne čase krogov /delitve znotraj zgodovine. Ura vas bo opozorila, če ste med zadnjo vadbo pretekli vaš najhitrejši kilometer ali najdaljšo pretečeno razdaljo. Tekači lahko prihranijo pri času s polnjenjem baterije in nalaganjem vadb na Garmin Connect™ istočasno preko enostavne USB povezave, ki se uporablja tudi za nalaganje brezplačnih programskih nadgradenj.

Na spletnem portalu Garmin Connect™ lahko tekači hitro in enostavno naložijo svoje vadbe, sledijo svojim seštevkom, postavljajo cilje in delijo vadbe z drugimi uporabniki in prijatelji ter sodelujejo na spletni športni skupnosti z več kot 80 milijonov aktivnosti po celem svetu. Prenovljen portal prikazuje podatke kot so čas, razdalja in hitrost/tempo. Ti podatki so prikazani preko grafov, ilustracij, poročil,

vadbo si lahko ogledate na zemljevidu/satelitskem posnetku in jo posredujete drugim uporabnikom ter prijateljem. Osebni rekordi bodo prav tako prikazani kot opomnik dosežkov.

Forerunner 10 je najnovejša pridobitev Garminovega razširjenega športnega segmenta, ki je osredotočen na razvijajoče tehnologije in inovacije , ki izboljšujejo uporabnikovo življenje in promovirajo zdrave ter aktivne življenjske stile. Ne glede na to ali gre za tek, kolesarjenje ali druge športne aktivnosti, postajajo športne naprave Garmin pomembna orodja za amaterske in profesionalne športnike. Za več informacij obiščite: Garmin.com/intosports, Garmin.Blogs.com, Twitter.com/garmin, www.garmin.si in Forerunner 10 v akciji: Garmin.com/forerunner.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več