Življenjski slog
26.02.2021 08:13
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse, kar potrebujete za kakovostno in udobno bivanje

.. Pri sistemih, ki zagotavljajo ugodne bivalne razmere in učinkovit nadzor nad rabo energentov sta dve ključni zadevi: zagotavljanje nadzora in enostavno upravljanje ..
Vse, kar potrebujete za kakovostno in udobno bivanje
Vse, kar potrebujete za kakovostno in udobno bivanje

Najsodobnejša oprema

Najsodobnejša merilna in procesna oprema priznanih svetovnih proizvajalcev, pa naj govorimo o katerem koli področju, zagotavlja najboljše rezultate. Tako je tudi pri sistemih za nadzor v pametnih stavbah, s katerimi lahko nadziramo vse mogoče. Doma ali na delovnem mestu bo avtomatizacija procesov prinesla želeno raven udobja, varnost in tudi prihranke.

Podjetje Telem se kot uradni integrator in član alliance programa podjetja Schneider electric, na področju avtomatizacije zgradb naslanja na njihove celovite rešitve.

Nadzor temperature, kakovosti zraka …

Njihove rešitve zagotavljajo nadzor temperature v prostorih, prav tako vlage in kakovosti zraka, regulirajo ogrevanje in hlajenje ter upravljajo razsvetljavo v bivalnih ali poslovnih prostorih. V tem segmentu se lahko pri Telemu pohvalijo z uspešno izvedenimi projekti na področju farmacevtske industrije.

Toplotne postaje, kotlovnice …

To pa je le del vsega, kar vam lahko priskrbijo, saj z njihovimi sistemi upravljate tudi toplotne postaje, kotlovnice ali klimate v industrijskih ali večstanovanjskih objektih. Pri Telemu so na primer uspešno izvedli projekte kotlovnic v več stanovanjskih zgradbah, kot tudi upravljanje klimatov v prehrambeni in kovinski industriji.

E-mobilnost in električne polnilnice

Eden izmed segmentov, ki mu sledijo in bo v prihodnosti zagotovo beležil visoko rast, je tudi e-mobilnost. Svetovnim trendom sledijo tako, da so v avtomatizacijo vključili segment polnilnih postaj za električne avtomobile, kar dodatno poveča uporabno vrednost celotnega sistema.

Če želite že danes skočiti v prihodnost, je Telem pravi naslov za to. Več najdete na telem.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več