Računalništvo, telefonija
21.02.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Vse tiskarske storitve na enem mestu

.. Danes je pri tiskarskih storitvah zelo pomembno, da dobimo vse pri enem ponudniku. V praksi to pomeni, da pridemo k tiskarju, ki nam lahko zagotovi vse, kar potrebujemo ..
Vse tiskarske storitve na enem mestu
Vse tiskarske storitve na enem mestu

Ko vemo, da moramo nekaj natisniti, pa naj gre za diplomsko nalogo, letak, vizitke ali moramo zgolj nekaj fotokopirati, je pomembno, da imamo tiskarja, na katerega se lahko zanesemo. Le tako bomo vedeli, da bo storitev opravljena tako, kot si želimo, in bomo lahko ubili več muh na en mah. Pancopy Printstudio pooseblja to, kar smo omenili v prvem odstavku. Pri njih bomo namreč vse tiskarske storitve našli na enem mestu.

Zanesljiv tiskar vam bo prihranil čas in denar… V Pancopy Printstudiu se pohvalijo, da so poiskali rešitev za svoje stranke in jo ponudili širši množici – to je tisk na zahtevo ali preprosto digitalni tisk. Prednost pred klasičnim tiskom je predvsem hiter odzivni čas in nizka cena pri visoki kakovosti. Pred tiskom datoteke tudi preverijo, saj vsaka PDF datoteka zaradi morebitnih napačnih nastavitev ni nujno tudi primerna za tisk. Tako datoteke prilagodijo ali vas opozorijo na napake. Ko potrebujete hiter in kakovosten tisk, je zelo pomembno, da lahko zaupate svojemu tiskarju.

Tiskovine lahko po dogovoru po Ljubljani dostavijo še isti dan, po vsej Sloveniji pa v roku enega dne po naročilu. Zavedajo se namreč, da je čas v nekaterih situacijah lahko odločilnega pomena.

Pestra paleta storitev

Kot smo že omenili, v Pancopy Printstudiu nudijo res pestro paleto storitev. Omislite si lahko digitalni tisk koledarjev, vstopnic, kuvert ali drugih tiskovin. Digitalni tisk izvedejo v eni uri – tiskajo vse tiskovine (plakate, letake, brošure, načrte, koledarje, vizitke…) in dimenzije. Lahko jih obiščete ali storitev naročite kar prek spleta. Prav tako lahko vse naročeno prevzamete v poslovalnici ali prejmete s pomočjo dostave.

Tiskajo tudi plakate na različne formate in na različne gramature papirja. Potrebujete jumbo plakat? Ni problema. Pri izboru vam tudi strokovno svetujejo.

Najhitrejša vezava diplomskih nalog

Nudijo, kot so zapisali na svoji spletni strani, najhitrejšo vezavo diplomskih nalog v Sloveniji. Trije izvodi so nared že v eni uri. Če se vam ne bo mudilo, si bodo vzeli nekoliko več časa. Izbirali boste lahko seveda med različnimi barvami platnic, zlatotiskom oziroma potiskom sprednje in zadnje strani diplomske naloge in podobno.

Čeprav smo obdelali že kopico različnih možnosti, smo šele na polovici njihove ponudbe. So namreč tudi pravi naslov, če potrebujete vizitke. Barvne enostranske ali dvostranske vizitke lahko naročite kar prek spleta. Vizitke natisnejo po vaših zahtevah. Nudijo vse gramature in velikosti vizitk ter dodatne obdelave. Izbirate lahko med različnimi predlogami ali pa naročite strokovno oblikovanje vizitk.

Tiskajo tudi letake v barvni ali črnobeli tehniki. Pri letakih sta seveda poleg besedila pomembna tudi kakovost in izbira papirja. Vsaka podrobnost je pomembna, da se mozaik sestavi in je naročnik oziroma podjetje na koncu pri akciji uspešno.

Za vas bodo natisnili tudi načrte strojne in elektroinštalacije in arhitekturne načrte na najboljšem tiskarskem stroju, ki nudi najhitrejši in najbolj kakovosten izris. Zvežejo vam ga tudi v fascikel ali kako drugače, vse po vaših željah.

Odlične ideje za darila

Če želite kakovosten koledar, ki vas bo razveseljeval vse leto ali bi ga morda radi poklonili kot darilo, tiskajo tudi koledarje z želenimi motivi v različnih oblikah. Personaliziran koledar je odlično darilo za kakršno koli priložnost – za podjetja ali posameznike. Lahko si omislite poslovnega, družinskega, namiznega ali stenskega.

V zadnjih letih so zelo priljubljene tudi fotoknjige, ki so postale alternativa nekdanjim albumom s slikami. Tudi fotoknjiga je super unikatno darilo, ki večno obeleži najlepše trenutke.

Zavedajo se, da je poleg vrhunske kakovosti naročnikom pomembna tudi cena, zato uporabljajo materiale in načine, ki so dovolj kakovostni in dovolj poceni, da prepričajo. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več