Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

24.10.2018      8:00
Agrafa d.o.o.

Vse vrste tiska na tekstil pod eno streho

.. Tisk majic je postal vsakodnevna zadeva, saj je z nakupom cenenega materiala moč natisniti svojo majico kar doma. Včasih pa potrebujemo nekoga, ki bo za nas opravil strokovno delo tiska, ne glede na količino. Takrat izbiramo med uveljavljenimi tiskarji, ki se ukvarjajo s potiskom na tekstil ..

Vrst tiska pa je mnogo, in pri tem je najbolje, da nam pomagajo strokovnjaki, ki točno vedo, kako se stvarem streže in kako bo izvedba optimalna, da bo stranka z izdelkom zadovoljna. Agrafa d.o.o. iz okolice Maribora je mlajše podjetje, ki je znano predvsem po tisku na vse vrste tekstila. Podjetja in ustanove, ki jim zaupajo, skrbijo, da števci njihovih odtisov kažejo že preko milijon odtisov. Njihov fokus je usmerjen predvsem na nemško govoreče trge, kjer so znani kot izvajalec kvalitetnega tiska v manjših in večjih nakladah, vendar pa jih poznajo tudi doma. Prilagodljivost, hitri dobavni roki in predvsem kvaliteta pa so smernice, katerih se brezpogojno držijo.

Avtomatski Sitotisk

Tehnika, predvidena predvsem za tisk majic, pri kateri je moč doseči hitrost tiska do 800 kosov v eni uri. Pri Agrafi predvsem poudarjajo, da je s sitotiskom mogoče tiskati tudi kompleksne večbarvne motive in ne samo enobarvne ali dvobarvne napise. Dodana vrednost je tudi tisk efektov, kot so razpokan tisk, motivi, ki se svetijo v temi, izbočen 3D tisk in podobno. Z opremo in znanjem, ki, ga imajo, je tako mogoče natisniti skoraj vse.

Digitalni DTG tisk

Visokoresolucijski odtis DTG ustreza Öko-Tex 100 standardu in je primeren tudi za otroška oblačila, saj so barve zdravju neškodljive. Odtisi so ostri, barve pa živahne. Blago na mestu tiska diha, na otip pa ne deluje plastično. Tehnika, ki je v osnovi namenjena tisku manjših količin, je sicer dodelana tako, da z njo tiskajo količine tudi do 1000 kosov. In čeprav je za DTG veljalo, da je cenovno drag, jim je tudi tukaj uspelo, da lahko ponudijo ugodne cene in prodrejo na trg, ki je namenjen velikim.

Delovna oblačila

Z uporabo namenskih in certificiranih materialov zagotovijo, da bo ob pravilnem vzdrževanju tisk tudi na delovnih oblekah trajal dlje kot je življenjska doba artikla. Je torej zelo vzdržljiv, odlikuje pa ga visoka pralnost. Ker tiskajo tudi za ustanove, kjer se delovna oblačila perejo na višjih obremenitvah, garantirajo za obstojnost. Direktor Darijan Želj pa poudarja, da je v poplavi tekstilnih tiskarjev le malo takšnih, ki še vedno uporabljajo kvalitetne in namenske materiale za grafično opremo delovnih oblačil in uniform. Njihove reference tako segajo od manjših privatnikov do splošnih bolnišnic.

Kot tiskarji na tekstil, pa vam ponujajo tudi dobavo artiklov, kot so majice, jakne in ostalo iz segmenta promocijskega tekstila. Seveda tiskajo tudi na prineseno blago, vendar pa velja opozoriti, da se strankam cenovno še vedno zelo izplača nakup tekstila in tiska po eno streho.

Več o njih si lahko preberete na njihovi spletni strani, kjer je opisana celotna ponudba, najdete pa jih tudi na socialnih omrežjih. (P.R.)

Povezave:Agrafa

Trenutno ni aktivne ankete

Najdražja igra vseh časov 1
Potato  |  Eni lahka ne ko majo preveč denarja, dru...
Kitajska zagnala strašljiv sistem, ki bi lahk... 13
Fenix Ariel  |  Seveda moj mrčnjaški um prezira določeno...
Vse bolj aktualna izposoja električnih skiroj... 1
Justin.Forfunky  |  Ali izposojajo tudi električni skiro?
Kitajska zagnala strašljiv sistem, ki bi lahk... 13
Fenix Ariel  |  Meni je prav... pa menaj fentajo, ker n...
Bomo kmalu ostali brez milijonov videoposnetk... 1
Potato  |  Bi blo zelo dobro če bi za take stvari g...