02.10.2018 16:35
Posodobljeno 6 let nazaj.

We Happy Few – Že v prodaji

We Happy Few- Že v prodaji od 10. avgusta 2018
We Happy Few - Že v prodaji

We Happy Few

Pišejo se šestdeseta leta minulega stoletja, vendar Anglija ni taka, kot je bila v resnici. Ljudje so srečni le po sili, saj jih oblasti držijo v stanju večne sreče s posebnimi snovmi. Vendar niso vsi za to, in trije državljani se lotijo upora. Igralec nastopa v njihovih vlogah in se zlagoma prebija skozi distopično okolico, ki ni prav nič prijazna. Iz prve osebe se je treba skrivati, se boriti in raziskovati, zbirati surovine in reševati uganke. Praktično vse plati so narejene tako, da ima igralec kar največ svobode. Lahko se bori z orožji, ki jih je oblikoval sam,. ali s pestmi, pri čemer nikogar ne ubije … lahko se le skriva in beži … lahko se zanaša na prijatelje … in lahko se navidez pridruži smejočim se državljanom z opranimi možgani. Svet se ustvarja sproti, zato je vsakič drugačen.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)