21.03.2009 14:34
Posodobljeno 14 let nazaj.

Web 2.0 dosegel tudi Računalniške novice

Spletne strani postajajo čistejše, pisave večje, vsebina je usmerjena na uporabnika, portali dobivajo noto socialnih mrež, vse skupaj pa je zapakirano v privlačno web 2.0 formo…

V času sprememb, smo se tudi mi odločili za prenovo spletnega portala Računalniške novice. Poleg klasičnega foruma je odslej na voljo tudi Blog, novost pa je tudi vmesnik za iskanje in posredovanje IT dela in izobraževanj.

Portal bo še naprej ostal najbolj ažuren medij iz področja IT tehnologij, veliko vsebine pa se bo po novem generiralo tudi samodejno. Predhodnik obstoječega foruma je že prej uporabnikom nudil veliko koristnih informacij in nasvetov, ki pa se bodo s pomočjo Blog-a izražale in širile še hitreje in bolj kakovostno.

Stran je po novem zasnovana tako, da si jo uporabnik lahko nastavi po meri. S pomočjo »Widget« vmesnikov, so namreč na voljo nove vsebine, ki si jih obiskovalci postavijo tako, da kar najhitreje dostopajo do informacij, ki so zanje kosristne.

Web 2.0 je tako dosegel tudi Računalniške novice!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Bronasti partner