Računalništvo, telefonija
30.04.2020 14:36
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Webinar: Pozabite na ročno obdelavo dokumentov – preidite na digitalno

Danes se podjetja vse bolj odločajo za avtomatizacijo poslovnih procesov in ustreznega ponudnika dokumentnega sistema, a pogosto veliko vprašanj ostaja neodgovorjenih.
Avtomatizirajte poslovne procese. Več v webinarju v sredo, 6.5., ob 10. uri.
Avtomatizirajte poslovne procese. Več v webinarju v sredo, 6.5., ob 10. uri.

Odločitev ni enostavna, a ko na koncu pretehtate vse možnosti, prednosti uporabe in morebitne zanke, je odločitev lažja. Da se boste tudi sami lažje odločili, se pridružite webinarju v sredo, 6.5., ob 10. uri.

Izvedeli boste to in še več!

Kateri so ključni elementi dobrega dokumentnega sistema, ki izboljša in olajša procesiranje vhodnih dokumentov?

  • Zajem: Dokumenti se zajemejo, razvrstijo in shranijo iz katere koli naprave ali sistema.
  • Obdelava: Ključni podatki na dokumentih se prenesejo samodejno.
  • Proces: Poenostavitev revizijskih procesov.
  • Iskanje dokumentov po celotnem dokumentu (OCR): ViborApp omogoča iskanje po ključnih besedah, kot bi uporabljali internetni brskalnik. Iskane ključne besede dodatno izpostavi in s tem omogoči pregled boljši pregled iskanj.
  • Zakonsko skladen arhiv: Po uspešni likvidaciji računa se le-ta lahko samodejno shrani v zakonsko skladnem arhivu. Skladnost z vsemi predpisi in smernicami.

Na kaj morate biti pozorni

Za uspešen poslovni proces pa moramo izvesti zajem dokumenta, tako da račun zajamemo z optičnim čitalcem, iz elektronske pošte ali z Drag&Drop (primi in spusti) funkcijo. ViborApp je inteligenten dokumentni sistem, ki samodejno prebira pomembne podatke z računa in potrebne podatke tudi dopolni samodejno. Izvesti moramo tudi pregled in dodelitev računa v potrjevanje. Uporabnik mora tako podatke samo preveriti in izbrati potrjevalce računa. Prav tako je pomembna potrditev ali zavrnitev računa s strani odgovornih v podjetju.

Pomemben in izredno uporaben je tudi prenos v računovodski program. Poslovno informacijski sistem in dokumentni sistem se v aplikaciji ViborApp zlijeta v eno delovno okolje. Ko se enkrat račun prenese, uporabnika čaka le še likvidacija računa. Aplikacijo odlikuje fleksibilnost in možnost povezav tudi z drugimi programskimi paketi in rašitvami.

Pri uvedbi moramo biti pozorni, da bo projekt izvedbe pripravljen vrhunsko. Delokroge pripravljajo specialisti in v sodelovanju z vami zagotovijo enostavnost in preglednost poslovnega procesa. Odlična lastnost ViborAppa je to, da je že povezan s številnimi ponudniki računovodskih programov. Njihova ekipa sisteme poveže in vam skupaj s ponudniki delo olajšajo in izboljšajo vašo učinkovitost.

Povezovanje z ERP sistemi

Viborapp odlično deluje v navezi s poslovno-informacijskimi sistemi. Za končne uporabnike uvedba dokumentnega sistema ViborApp predstavlja bistveno manjšo spremembo, kot bi jo bili deležni ob uvedbi katerega drugega dokumentnega sistema. Na področju integracij imajo ogromno izkušenj, zato njihovi specialisti z vašim ponudnikom ERP sistema poskrbijo, da bo v podjetju vse potekalo kot po maslu.

Tukaj se PRIJAVITE na WEBINAR.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več