Računalništvo, telefonija
15.03.2016 20:30

Deli z drugimi:

Share

WEBSI 2016 s številnimi novostmi

WEBSI širi kategorije in že petič zapored išče slovenske digitalne presežke
WEBSI 2016
WEBSI 2016

WEBSI Spletni prvaki tudi v 2016 izzivajo slovenske digitalce, da izpostavijo svoje digitalne presežke in jih dajo več kot 50-članski strokovni ter poslovni žiriji v presojo. Projekt je hkrati namenjen arhiviranju digitalnih presežkov Slovenije, saj ob izteku izide Dosje slovenskega digitalnega komuniciranja v tiskani in digitalni obliki, ki ga prijavitelji prejmejo na WEBSI dnevu, zaključnem izobraževalnem dogodku z večerno podelitvijo prestižnih nagrad. Letošnji WEBSI prinaša kar nekaj svežine, in sicer vključuje start-up podjetja ter mlade digitalce, z drugačnim konceptom pa se bo ponašal tudi WEBSI dan. Prijave v tekmovalni del so že odprte, zaključijo pa se 20. maja 2016! Več na www.websi.si!

Ko se je pred petimi leti Medijskemu partnerju ter Svetovalno-analitični družbi E-laborat porodila ideja o digitalnih presežkih Slovenije, se je izoblikoval projekt WEBSI Spletni prvaki, ki v svojem petem letu izvedbe prinaša številne nadgradnje in novosti. Okrepila se je poslovna in strokovna žirija, ki izmed vedno večjega števila prijavljenih skuša izluščiti tiste, ki so najbolj digitalno (pre)drzni oz. najboljši. Tekmovalnemu delu je letos že tretjič dodan WEBSI dan, ki z zanimivo izobraževalno noto pred večerno podelitvijo nagrad združi slovensko komunikacijsko, oglaševalsko in marketinško stroko.

Okrepile ter posodobile so se tekmovalne kategorije, ki zaradi razvoja digitalne stroke lovijo sodobne trende. Tudi to je eden izmed razlogov, da WEBSI 2016 po novem vključuje start-up podjetja ter mlade digitalce – za slednje pripravlja zanimiv izziv. “WEBSI se spreminja. Ne iščemo več samo najboljših v Sloveniji. Iščemo projekte, ki so tako po uporabnosti in poslovnem pristopu kot tudi oblikovno pripravljeni, da se kosajo na svetovnem trgu, pa četudi so namenjeni le slovenski publiki. Bodimo najboljši. Zato smo letos rednem programu dodali WEBSI izziv za študente, vključili start-upe, povabili še več strokovnjakov in profesionalcev, vse skupaj močno zmešali in tako že danes vemo, da bo na koncu WEBSI dan čisto drugačen”, pravi predsednik žirij 2016 Aljoša Domijan. Domijan je eden izmed pionirjev slovenske digitalne trgovine ter digitalnega poslovanja, sicer partner enaA.com, ki predsedovanje WEBSI žirij prevzema ponovno, zaradi uspešnega lanskoletnega sodelovanja.

Na WEBSI dnevu bodo 16. septembra razglašeni Spletni prvaki 2016 znotraj posamezne kategorije, kar 19 jih bo prejelo prestižno WEBSI nagrado, poleg ustaljenih kategorij in nagrad letos namreč tudi zmagovalci start-up kategorije in izziva za mlade digitalce. Izbrana bo Naj digitalna agencija 2016, Naj digitalna kampanja leta 2016, s pomočjo ljudstva pa Zmagovalec ljudstva. Javnosti bo prvič predstavljen Dosje slovenskega digitalnega komuniciranja – WEBSI Spletni prvaki 2016.

Prijave v tekmovalni del WEBSI Spletni prvaki so odprte preko spletne prijavnice na www.websi.si!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več