Računalništvo, telefonija
02.09.2019 19:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WEBSI dan 2019 – trendi in novosti

Projekt WEBSI Spletni prvaki bo svoj slavnostni zaključek doživel na WEBSI dnevu, festivalu digitalnega komuniciranja. Na dogodku, ki se bo odvil v petek, 13. septembra, v Lutkovnem gledališču Ljubljana, bodo gostili številne zanimive strokovnjake.
WEBSI dan 2019 – trendi in novosti
WEBSI dan 2019 – trendi in novosti

Na dogodku bodo predstavili tudi trende in aktualne zanimive podrobnosti na področju digitalnega komuniciranja. Konferenčnemu programu na odru pod zvezdami bo sledila še podelitev prestižnih WEBSI nagrad.

WEBSI Spletni prvaki bodo že osmič zapored izpostavili in nagradili digitalne presežke Slovenije, celoten projekt pa se bo kot vsako leto zaključil na WEBSI dnevu. Festival slovenskega digitalnega komuniciranja bo ponovno združil najboljše strokovnjake z različnih področij, ki ustvarjajo uspešne in zanimive zgodbe. Vsebine bodo podane na zanimiv način, skozi večinoma kratka, 25-minutna predavanja. Ker je na WEBSI dnevu združena slovenska (digitalna) komunikacijska stroka, je to odlična priložnost za mreženje, navezovanje novih stikov in sklepanje poslovnih priložnosti. Dogajanje bo vodil in popestril Boštjan Gorenc – Pižama.

Trendi, novosti, uspešne zgodbe

Tudi letos bodo na dogodku gostili več strokovnjakov s področja digitalnega komuniciranja, ki bodo prikazali vpogled v trende, aktualne teme in poslušalce popeljali skozi digitalne zgodbe, ki se odvijajo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Ana Šušteršič (kreativna direktorica v Agenciji 101) in Uroš Svenšek (digitalni strokovnjak v Agenciji 101) bosta razpravljala, zakaj se najboljše digitalne kampanje ukvarjajo s tem, kako ujeti največ shareov. Lovro Peterlin (managing direktor v A1 Slovenija) bo govoril o tem, katerih 7 sestavin je potrebnih za uporabniško izkušnjo prihodnosti, voditelja na Valu 202 Maruša Kerec in Anže Tomič, pa se bosta z Žigo Vrtačičem (Danes je nov dan) v podcastu Odbita do bita pogovarjala o alternativnem spletu.

Zarena Kancheva (direktorica marketinga in komuniciranja za regijo Srednje in Vzhodne Evrope pri Rakuten Viber) se bo spraševala, kakšna je prihodnost družbenih pogovorov ter kako lahko znamke in podjetja ostanejo pomembna tudi v novi digitalni dobi. Uroš Žižek (partner in direktor raziskav v E-laboratu) bo predaval o tem, kako je zagotavljanje odlične (digitalne) uporabniške izkušnje tudi odgovornost top menedžementa. »Komuniciranje je uspešno samo toliko, kolikor to prikazujejo analize le-tega,« pravi Matija Martek (vodja komunikacij pri Mediatoolkit), o čemer bo govoril tudi na WEBSI dnevu.

Aleksej Metelko (avtor, vodja projektov v Razvojnem centru Novo mesto) bo predstavil, kako intuicija spodbuja kreativnost in obratno. Dr. Boštjan Kaluža (Chief Scientist, Evolven) bo obrazložil strojno učenje ter kako se razlikuje od umetne inteligence. Gregor Strasbergar (MRFY) pa meni, da je družbeno omrežje izraz za birokrate, če hočeš biti dober pa moraš biti družaben – kako to počnejo MRFY, izda na konferenci.

Znani bodo WEBSI Spletni prvaki

Letos je bilo na tekmovanje WEBSI Spletni prvaki prijavljenih kar 124 projektov, med katerimi bodo razglašeni WEBSI Spletni prvaki, ki bodo dobili prestižne nagrade in se zapisali v sam vrh digitalnega komuniciranja. Podeljenih bo kar 28 različnih nagrad. Vsi udeleženci večerne podelitve nagrad bodo tudi prvi, ki bodo lahko prelistali nov WEBSI dosje, v katerem bodo predstavljeni vsi prijavljeni projekti, zmagovalci, strokovna in poslovna žirija, imenik agencij ter strokovni članki. Več: www.websidan.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več