Računalništvo, telefonija
13.05.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

WEBSI izziva ljubitelje digitala!

107-članska žirija bo izbrala WEBSI Spletne prvake v 23 kategorijah, podeljenih pa bo 31 nagrad. Prijave projektov so možne do 15. maja!
Veselje lanskoletnih WEBSI zmagovalcev.
Veselje lanskoletnih WEBSI zmagovalcev.

Projekt WEBSI Spletni prvaki je v devetih letih obstoja postal največje in najuglednejše tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji. Vsakoletni cilj projekta je izpostaviti tiste digitalne projekte ter njihove ustvarjalce, ki so zaznamovali preteklo leto, dvignili nivo slovenskega digitalnega komuniciranja ter poslovanja v širšem smislu in nakazali ali postavili nove trende.

Na tekmovanje prijavljene projekte ocenjuje 107 članska žirija, sestavljena iz najuglednejših slovenskih strokovnjakov za digitalno poslovanje in marketing. V letu 2020 ji predseduje Andrej Krajner, direktor komuniciranja v NLB Skupini.

Projekti se za prestižne naslove WEBSI Spletnih prvakov potegujejo v 23 kategorijah, z vzporednimi tekmovanji pa organizatorji skupaj podelijo 31 nagrad. Pri metodologiji ocenjevanja se pri WEBSI-ju zgledujejo po najuglednejših tovrstnih tekmovanjih v tujini, hkrati jo letno prilagajajo novim razmeram in trendom. Vse projekte člani žirij ocenjujejo na daljavo in tudi sami zmagovalce spoznajo šele na razglasitvi. Prijave na tekmovanje so možne še do 15. maja.

Vsakoletni projekt se zaključi z WEBSI dnevom – festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo letos 24. septembra v Ljubljani. Celodnevnemu dogodku bo sledila večerna svečana podelitev.

Letošnji novosti: “naj naročnik” in “digital proti koronavirusu”

Tekmovanje sledi duhu časa in vsako leto uvaja številne novosti: letošnji sta dve. Prva je nova kategorija digital proti koronavirusu, v katero je prijava projekta brezplačna, namenjena pa je pravzaprav vrsti kriznega digitalnega poslovanja, digitalnim projektom, povezanih z reševanjem in blaženjem učinkov te epidemije. Drugo novost predstavlja nova nagrada naj naročnik, namenjena naročniku, ki je v preteklem letu nosilec najboljših digitalnih projektov.

Tudi letos bo podeljena nagrada zmagovalcu ljudstva, torej projektu, ki ga širša splošna javnost prepozna kot najboljšega – glas ljudstva bo odprt v juniju, sodeluje pa lahko prav vsak. Razglasili pa bo tudi naj digitalca 2020 – tistega posameznika, ki je s svojim delom na področju digitalnega poslovanja pustil največji pečat v preteklem letu. Za slednji naziv lahko kandidata nominira brezaplačno prav vsak, tudi vi. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več