Računalništvo, telefonija
22.11.2019 20:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Opala! Online WIZ Avto zavarovanje ima hudo Black Friday ponudbo

Opala! Online WIZ Avto zavarovanje ima hudo Black Friday ponudbo
Opala! Online WIZ Avto zavarovanje ima hudo Black Friday ponudbo

Ni novembra brez velike akcije popustov. Navado evforičnega nakupovanja, ki ga pri nas imenujemo tudi “črni petek”, so po celem svetu prinesli Američani. Gre za tradicionalne popuste na dan po prazniku “zahvalni dan” ali “Thanksgiving day”, ki ga v Ameriki praznujejo vsak četrti četrtek v novembru. Letos je ta dan 28. 11. 2019, Black Friday pa se zato uradno začne 29. 11. 2019 – tudi pri zavarovanju WIZ.


Katera WIZ zavarovanja so vključena v Black Friday akcijo?

Ob sklenitvi zavarovanj WIZ Avto, WIZ Smučar, WIZ Tujina ali WIZ Šolar te WIZovci v času akcije Black Friday nagradijo z neverjetno ugodnejšim avto zavarovanjem! Dodaten bonus: zavarovanja skleneš enostavno, hitro in ugodno kar preko spleta. Pozor: akcija traja le 4 dni.


1. WIZ BLACK FRIDAY PONUDBA: skleni WIZ Avto, prihrani 50 € na kritje WIZ Kasko

V času akcije uredi svoje avtomobilsko zavarovanje. Izberi kritje WIZ Kasko, da pridobiš nižjo ceno. Kako? Na 2. koraku sklepalnika vpiši kodo BLACK50WIZ, cena kritja bo nižja za 50 €. Koda se aktivira 29. 11. 2019 ob 00.00.

V primeru manjših škod na avtomobilu pa ni treba uveljavljati WIZ Kasko, saj ima WIZ Avto zavarovanje v svoji ponudbi tudi WIZ Delni kasko. To pomeni, da svoj avto lahko zavaruješ le za izbrane poškodbe (na steklih, svetilih, ogledalih, zaradi naleta živali in zaradi poškodbe na parkirišču) brez vpliva na povišanje cene zavarovanja zaradi škode. Kritje WIZ Delni kasko se lahko sklene tudi brez WIZ Kasko zavarovanja, vendar vedno skupaj z WIZ Obvezno. Izbiraš pa lahko med dvema paketoma: Paket WIZ Cesta krije ali Paket WIZ Parkirišče. Soudeležba ob škodi? Je fiksna in znaša 50 € pri vsaki škodi. V primeru uveljavljanja škode pa se zavarovanje naslednje leto ne poviša in ne izgubiš »bonusa« oz. premijskega razreda.

Uporabno: si mladi voznik ali imaš frišnega voznika v družini? S kritjem za mladega voznika se brezskrbno vozi katerikoli avto, polica je namreč vezana na voznika. Pa še cela družina prihrani! Namenjeno je osebam do 23 leta starosti, ki so v prometu manj kot 3 leta.

2. WIZ BLACK FRIDAY PONUDBA: celoletno zdravstveno zavarovanje WIZ Tujina ti prinese kodo za 20 % na avto zavarovanje

Zdravstveno zavarovanje za tujino krije nujne stroške za primer nezgode in bolezni. Skleni celoletno (pozor, izberi opcijo Svet) v času akcije in prihrani pri WIZ Avto zavarovanju (kodo za prihranek 20% dobiš na mail po sklenitvi).


3. WIZ BLACK FRIDAY PONUDBA: WIZ Smučar ti prinese kodo za -10 % popusta za avto zavarovanje

Kritje za primer nezgode in odgovornosti na smučišču ti velja za celo Evropo in 1 leto. Skleni v času akcije in na mail po sklenitvi dobiš kodo za -10% na WIZ Avto zavarovanje.

4. WIZ BLACK FRIDAY PONUDBA: Skleni WIZ Šolar, pridobi -15 % na avto zavarovanje

Odlično nezgodno zavarovanje otrok in mladine do 26 leta omili nevšečnosti, ko se otrok poškoduje. Skleni v času Black Friday akcije in pridobi kodo za -15% na WIZ Avto (dobiš jo na e-mail po sklenitvi).

Pri WIZ zavarovanju bodo največji nakupovalni praznik na svetu “praznovali” kar štiri dni. Začnejo v petek, 29. 11. 2019, natanko ob polnoči, zaključijo pa v ponedeljek, 2. 12. 2019 ob 23.59. Na ta dan pravzaprav poteka spletna različica “Črnega petka”, ki mu pravimo tudi “Cyber Monday” ali “spletni ponedeljek”.

Uživaj v nakupovanju zavarovanj preko spleta, z WIZom vse rešeno v hipu! Hitro, enostavno in ugodno. Preprosta sklenitev online zavarovanja, iz udobja domačega kavča ali pisalne mize. 🙂


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več