Računalništvo, telefonija
02.04.2015 09:06
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WLAN in Bluetooth senzor WunderBar

WunderBar Internet of Things je računalniško okolje za razvoj inovativnih in visokoučinkovitih aplikacij za povezavo pametne terminalske opreme.
Računalniško orodje v obliki čokoladice
Računalniško orodje v obliki čokoladice

Osnovni komplet WunderBar Internet of Things proizvajalca Relayr je videti kot tablica čokolade s sedmimi razdelki, ki jih je možno posamezno odlomiti, tako da dobite Master modul, združljiv z WLAN-om, z Bluetooth Low Energy (BLE) in šestimi snemljivimi mini moduli s pametnim senzorjem.

Vsak modul ima Bluetooth Low Energy (BLE), senzor ali aktor in vgrajeno baterijo. Mini moduli merijo podatke kot so svetloba, barva, razdalja, temperatura in vlaga. Vsebujejo senzor pospeška, giroskop in infrardeč daljinski upravljalnik. Na šestem modulu se nahaja senzor zvoka. Z integracijo vtiča Grove na petem modulu lahko na platformo WunderBar priključite nadaljnje senzorje in aktorje.


Takoj ko osnovni komplet WunderBar Internet of Things vzamete iz embalaže, omogoča, da aplikacije za merjenje s pomočjo programske opreme še bolj približate kompleksnim dizajnom brezžične strojne opreme in nenazadnje da nove zamisli približate aktualnim prototipom za aplikacije Internet of Things in nove izdelke.

Osnovni komplet WunderBar Internet of Things v kombinaciji s platformo v oblaku z odprtim senzorjem proizvajalca Relayrs razvijalcem programske opreme omogoča hiter in enostaven začetek projekta za brezžične aplikacije in prototipe, ki temelji na podatkih, ki so bili zbrani na prostem, pri tem pa se razvijalcem ni treba ukvarjati s strojno opremo. Platforma vključuje SDK-je (SDK = Software Development Kit = komplet za razvoj programske opreme) za iOS, Android in Node.js. Vključno s testnimi aplikacijami, ki si jih lahko prenesete s spletne strani relayr.io.


Spoznajte WunderBar – vaš osebni varnostnik!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več