Računalništvo, telefonija
03.05.2010 12:42
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xeroxov ritem digitalnega tiska

Xerox praznuje jubilejnih 50 let od izuma kopirnega stroja
Xerox praznuje jubilejnih 50 let od izuma kopirnega stroja

Konec aprila se je v Filadelfiji, ZDA, pričel največji tradicionalni sejem On Demand, katerega se vsako leto udeleži okoli 10.000 posameznikov in podjetij, tako in drugače povezanih s tiskom. Pri Xeroxu so svojo glavno predstavitev poimenovali »Ritem tiskanja«, posvetili pa so ga razvoju digitalnega tiska in predstavitvi možnosti, kako lahko ponudniki tiska optimizirajo svojo ponudbo glede na začetne vložke.

Xerox na sejmu predstavlja tudi nove rešitve, kot je digitalni barvni tiskalnik Xerox Color 800/1000 Presses, ki tiska 80 oz. 100 strani na minuto in ima povsem novo obliko suhe postaje za vstavljanje barvila. Suh način tiska namreč poudari vizualni učinek natisnjenega besedila oz. slikovnega gradiva. Obenem pa na področju tiskalniškega softvera, kjer si pri Xeroxu prizadevajo za najboljše razmerje med vloženimi stroški in viri ter prihodki na drugi strani, predstavljajo programe ProfitQuick®, ezBusiness Planner in novi Wide Format Essentials Kit.

ProfitQuick® (program načrtovanja direktnega marketinga Direct Marketing ROI Planner) oceni učinkovitost kampanj pošiljanja direktne pošte še preden jo natisnemo, program načrtovanja ezBusiness Planner ponuja prilagojeno izdelavo 5-letnega poslovnega načrta, novi Wide Format Essentials Kit pa bo ponudnikom tiska pomagal pri poslih velikega formata z marketinškim načrtom, pripravo na dneve odprtih vrat in pomagal z identifikacijo aplikacij ter naročil, ki generirajo dohodek.

Vzporedno s številnimi predavanji so potekale tudi okrogle mize, na katerih so managerji vodilnih svetovnih korporacij, med drugimi tudi predstavniki Xeroxa, razpravljali na teme direktnega marketinga in novih poslovnih priložnosti na področju tiska.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Xerox slovenija, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Xerox slovenija, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Xerox praznuje jubilejnih 50 let od izuma kopirnega stroja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Xerox slovenija, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več