Računalništvo, telefonija
14.09.2016 19:41
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Redmi Note 3 Pro za manj kot 160 €

Xiaomi Redmi Note 3 Pro za manj kot 160 €
Xiaomi Redmi Note 3 Pro za manj kot 160 €

Xiaomi na trgu s svojim paradnim konjem Redmi Note 3 Pro predstavlja dobro alternativo pregrešno dragim napravam, ki ponujajo podobne zmogljivosti. Procesor Snapdragon 650, 3 GG delovnega pomnilnika in 32 GB notranjega pomnilnika poskrbijo, da lahko na napravi opravljate najbolj zahtevna opravila.

Na zaslonu velikosti 5.5 palca (13.97 cm) z resolucijo 1920 x 1080 pik in gostoto 403 pik na palec boste lahko poganjali energijsko potratne in zahtevne aplikacije, ob tem pa vam bo Redmi Note 3 Pro zdržal skozi celi dan. 4050 mAh baterija res ne razočara.

Kamera je solidna z 78 stopinjskim kotom snemanja in ločljivostjo 16 MP. Na sprednji strani za izdelovanje selfijev poskrbi kamera z resolucijo 5 MP, katero, tako kot kamero na zadnji strani, krasi zaslonka f/2.0.

Ohišje pametnega mobilnega telefona je iz brušenega aluminija, ki ga krasijo zaobljene, gladke linije. Na zadnji strani je bralnik prstnih odtisov, ki deluje hitro in zanesljivo ter je iste oblike in velikosti kot kamera, kar pripomore k lepšemu izgledu in stilski dovršenosti.

Mogoča je uporaba dveh SIM kartic, ene nano in druge micro, vendar je tu potrebno narediti kompromis, če želimo razširiti prostor za shranjevanje dokumentov s pomočjo pomnilniške kartice kartice. Reža za nano SIM je hkrati tudi reža za pomnilniško kartico, tako da sočasna uporaba ni mogoča.

Napravo poganja operacijski sistem MIUI sedme generacije, ki je okrnjena različica operacijskega sistema Android 5.1.1., oblikovno pa je zelo podoben sistemu iOS podjetja Apple. Slovenske uporabnike bo razveselil podatek, da podpira tudi slovenski jezik.

Za ceno 159.29 € ga lahko kupite pri spletnem trgovcu Everbuying.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več