Računalništvo, telefonija
24.05.2016 12:44
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

XLAB, kot vodilni na Japonskem trgu, poglobil sodelovanje s podjetjem Konica Minolta

ISL Online, produkt domačega visokotehnološkega podjetja XLAB, je bil pred kratkim razglašen za vodilnega na Japonskem trgu ponudnikov programskih orodij za dostop do oddaljenega namizja. Poleg tega XLAB ponosno sporoča tudi, da so storitev ISL Online uspešno prilagodili lastni blagovni znamki podjetja Konica Minolta.
Prilagojena aplikacija za podporo na daljavo zagotavlja enotno uporabniško izkušnjo s pomočjo vizualnih elementov Konica Minolte.
Prilagojena aplikacija za podporo na daljavo zagotavlja enotno uporabniško izkušnjo s pomočjo vizualnih elementov Konica Minolte.

ISL Online, produkt podjetja XLAB, je bil pred kratkim imenovan za največjega ponudnika programskih orodij za dostop do oddaljenega namizja na Japonskem trgu. Po poročanju priznane raziskovalne agencije Seed Planning, je na japonskem trgu programskih orodij za dostop do oddaljenega namizja, največji ponudnik ravno ISL Online. Le-ta ima 44 odstotni delež na trgu strežniških rešitev in 29 odstotni delež na skupnem trgu (računalništvo v oblaku in strežniške rešitve). Poleg dobre novice iz Japonske pa je podjetje XLAB ponosno tudi na poglobljeno sodelovanje z njihovim dolgoletnim partnerjem Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta). Uspešno sta bila namreč integrirana storitev ISL Online z obstoječim sistemom Konica Minolte ter poenoten in prilagojen izgled storitve ISL Online (OEM branding) s celostno podobo podjetja Konica Minolta.

Konica Minolta je del mednarodnega ekosistema in globalno prepoznavna blagovna znamka, zato je ključnega pomena, da se tudi orodje za podporo strankam, ki ga uporabljajo, vizualno ujema s celostno grafično podobo podjetja. XLAB, kot ponudnik storitve ISL Online, je poskrbel za popolno prenovo aplikacije za oddaljen dostop do računalnika in spletnega portala. Oba, aplikacija in spletni portal, sta popolnoma poenotena s korporativno identiteto podjetja Konica Minolta. Nova, poenostavljena in usklajena podoba orodja za podporo na daljavo je pripomogla k vzpostavitvi še boljših odnosov s strankami in poslovnimi partnerji ter k še večji prepoznavnosti blagovne znamke.

»ISL Online je ustrezal visokim standardom, ki jih pričakujemo od naših visokotehnoloških partnerjev« pove Jörg Sitzlack, Sistemski direktor, Konica Minolta. »Popolna prenova našega spletnega portala in enotna podoba blagovne znamke sta še dodatno okrepili vez s strankami in izboljšali prepoznavnost naše storitve za podporo na daljavo.«

Lastna blagovna znamka (OEM) za Konica Minolto

Konica Minolta svojim strankam sedaj ponuja podporo na daljavo preko popolnoma prilagojene ISL Online aplikacije in spletnega portala. Nova poenostavljena podoba omogoča Konica Minolti še bolj kakovostno storitev podpore strankam.

Lastna blagovna znamka (OEM) za Konica Minolto vključuje posodobljen spletni portal

(https://remotesupport.konicaminolta.eu), ki je popolnoma prilagojen grafični podobi podjetja in omogoča pristop k seji in dostop do oddaljenega namizja.

Prilagojena aplikacija za podporo na daljavo zagotavlja enotno uporabniško izkušnjo s pomočjo vizualnih elementov Konica Minolte, kot so: logotip podjetja, grafična podoba blagovne znamke, ime aplikacije in odstranjeni povezavi za prijavo in pozabljeno geslo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več