21.05.2018      12:20

XLAB na sejmu Japan IT Week oznanil partnerstvo z japonsko družbo Santec Corporation

Ekipa Santec - OceanBridge - XLAB na sejmu Japan IT Week.Ekipa Santec - OceanBridge - XLAB na sejmu Japan IT Week.

Visokotehnološko podjetje XLAB, ki svojo programsko opremo za dostop in podporo na daljavo ISL Online uspešno trži po vsem svetu, je na največjem IT sejmu na Japonskem, Japan IT Week, lansiralo dve novi blagovni znamki Online ScreenAssist in Online ScreenView. Novo strategijo je ekipa ISL Online pripravila v sodelovanju z dolgoletnim japonskim partnerjem, podjetjem OceanBridge Inc. in družbo Santec Corporation.

»Veselimo se novih poslovnih priložnosti, ki jih bo prineslo sodelovanje s Santec Corporation. Gre za veliko korporacijo, vodilno na področju izdelovanja laserjev in optičnih merilnih instrumentov. Leta 2005 so ustanovili oddelek, ki se osredotoča na programsko opremo za delo na daljavo in na tem področju smo hitro našli stične točke,« pravi Jure Pompe, direktor XLAB-a in dodaja: »Našo programsko opremo bodo prodajali Santec-ovi poslovni partnerji, podjetja Fujitsu, Otshuka-shokai in druga večja japonska podjetja.«

»XLAB zagotavlja odlično in zanesljivo programsko opremo za dostop do oddaljenih računalnikov in mobilnih naprav, kar prinaša veliko dodano vrednost zaposlenim v klicnih centrih in IT oddelkih. Po uspešni predstavitvi izdelkov Online ScreenAssist in Online ScreenView na sejmu Japan IT Week, načrtujemo začetek prodaje v juliju 2018,« razlaga Daikou Tei, predsednik in direktor podjetja Santec Corporation.

»Z ekipo ISL Online iz XLAB-a sodelujemo že od leta 2007. XLAB je zaupanja vreden poslovni partner, s katerimi nam je uspelo programsko opremo ISL Online v nekaj letih postaviti na vodilno mesto na področju izdelkov in storitev za oddaljeni dostop in podporo na Japonskem. ISL Online uporabljajo velika japonska podjetja kot so Canon, Mitsubishi Chemical Systems in Citizen Watch,« poudarja Tomoyuki Inoue iz podjetja OceanBridge.

Online ScreenView je prilagojena programska oprema ISL Online za oddaljeni dostop, ki uporabniku omogoča dostop preko interneta do kateregakoli računalnika z drugega računalnika ali mobilne naprave. IT strokovnjak se lahko na oddaljeni računalnik poveže tako, da vpiše geslo za dostop do oddaljenega računalnika.

Online ScreenAssist je prilagojena programska oprema ISL Online za podporo na daljavo, ki uporabniku omogoča povezovanje z oddaljenim računalnikom ali mobilno napravo stranke, kadar ta potrebuje tehnično pomoč (angl. Remote Desktop Support).

Slovensko podjetje XLAB sodi med pionirje na globalnem trgu rešitev za oddaljeni dostop in podporo na daljavo. Izdelke ISL Online že od leta 2003 ponuja IT strokovnjakom in tehnikom v klicnih centrih podjetij v več kot 100 državah. Stranke se lahko odločijo za uporabo ISL Online storitev v oblaku (Cloud License), velika podjetja pa se pogosto odločijo za nakup lastnega ISL Online strežnika (Server License), kar jim zagotavlja popolno zasebnost, neodvisnost in številne možnosti prilagajanja.

Več informacij:

Uradno sporočilo za javnost podjetja Santec

Roboti so z vsakim dnem bolj izpopolnjeni in vedno bolj podobni ljudem. Kakšen je vaš odnos do tega?

Apple iPhone kot nov, a veliko cenejši 2
Potato  |  In kaj je narobe če imaš par let star te...
Apple iPhone kot nov, a veliko cenejši 2
Jan.Ethelwulf  |  In imaš telefon letnik 2014 xD raje si k...