Računalništvo, telefonija
13.12.2011 17:09

Deli z drugimi:

Share

XLABove rešitve za delo na daljavo med najboljšimi storitvami v oblaku v Evropi

XLAB se je na podelitvi nagrad EuroCloud Europe s programskimi rešitvami za delo na daljavo ISL Online uvrstil v evropski vrh storitev v oblaku.
XLAB se je na podelitvi nagrad EuroCloud Europe s programskimi rešitvami za delo na daljavo ISL Online uvrstil v evropski vrh storitev v oblaku.

Programske rešitve ISL Online za računalniško podporo na daljavo, oddaljen dostop, spletni pogovor v živo in spletne sestanke, ki jih razvija IT podjetje XLAB, je na včerajšnji podelitvi evropskih nagrad EuroCloud v Parizu strokovna komisija uvrstila med štiri najboljše evropske rešitve v oblaku.

Podjetje XLAB, srebrna gazela 2011, se je na evropski izbor za najboljše storitve v oblaku uvrstilo junija letos, ko je s svojimi rešitvami ISL Online zmagalo na lokalni ravni in prejelo nagrado za najboljšo slovensko storitev v oblaku.

Včeraj na slovesni podelitvi evropskih nagrad EuroCloud v Parizu je strokovna komisija XLAB uvrstila med najboljše evropske ponudnike in potrdila, da programske rešitve za delo na daljavo ISL Online sodijo tudi v evropski vrh storitev v oblaku.

Jure Pompe, direktor XLABa, je z nagrado zadovoljen in pravi: »Programske rešitve za sodelovanje na daljavo na trgu ponujamo že od leta 2003 in v čast nam je, da nas je organizacija kot je EuroCloud izbrala med štiri najboljše v Evropi. V prihodnje bomo še naprej razvijali in izpopolnjevali naše SaaS storitve in se osredotočili predvsem na sektor mobilnih naprav, kjer razvijamo aplikacijo za oddaljen dostop in podporo za iPhone in iPad ter Android.«

ISL Online s svojimi rešitvami za komunikacijo preko interneta izstopa iz nasičenega trga, saj se lahko te uporabijo kot samostojna storitev v oblaku, po drugi strani pa se lahko komunikacijska orodja integrirajo v druge storitve v oblaku, kot npr. aplikacija za CRM (sistem za vodenje informacij o strankah). Tovrstna integracija pomeni dodano vrednost za izdelke, ki jih ponujajo razvijalci ostalih storitev v oblaku.

Organizacija EuroCloud povezuje evropske ponudnike SaaS storitev in spodbuja razvoj računalništva v oblaku v Evropi. Kot ena najboljših evropskih rešitev v oblaku, je ISL Online zgled ostalim evropskim ponudnikom storitev v oblaku. Eden ključnih ciljev EuroClouda je namreč preko najboljših ponudnikov prikazati, kako je lahko ponujanje svojih storitev in izdelkov v oblaku uspešno in učinkovito.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več