18.12.2012 11:12

Yarvik predstavlja nove tablice Xenta

Pri nizozemskem Yarviku so predstavili dva nova tablična računalnika v luksuzni liniji izdelkov Xenta. To sta manjši TAB07-200 Xenta 7ic in njegov večji brat TAB10-201 Xenta 10ic.
Pri Yarviku so predstavili dve vznemirljivi novi tablici Xenta, s sedem- in deset palčnim zaslonom.

Manjši in večji brat

Oba modela odlikuje hiter 1,6 GHz dvojedrni Cortex A9 procesor, ki skupaj z 1 GB RAM pomnilnika poskrbi za hitro odzivnost in udobno upravljanje. Kot ste verjetno uganili že pri imenih, se nova člana družine Xenta ločita po velikosti zaslona. Čeprav ima manjši 7” zaslon, večji pa 10” zaslon, sta tablici v resnici bolj sorodni, kot bi pričakovali, saj sta praktično identični.

Android 4.1 Jelly Bean

Sladkosnedo srce obeh novincev predstavlja novi, izjemno hitri Android 4.1 Jelly Bean. Pri Yarviku pravijo, da je novi »želejko« oblikovan tako, da iz tablice iztisne največ in omogoča popolnoma enostavno prehajanje med aplikacijami, kar bo le še povečalo vašo produktivnost. Z močno izboljšanim brskalnikom, koledarjem, foto galerijo in nadgrajeno podporo za USB naprave, boste imeli v rokah pravo mobilno delovno postajo.

Vse za delo in zabavo

Xenta 7ic in 10ic pa nista le za delo, nasmešek na obraz bosta prinesla tudi navdušenim igračarjem. Obe napravi namreč odlikuje quad core Mali-400 grafični čip. Na kratko: to pomeni, da boste lahko tudi najbolj zahtevne igre za Android uživali na odličnem zaslonu v vsej lepoti.

Obe tablici sta oboroženi s svetlim IPS zaslonom, z vidnim kotom kar 178 stopinj, na katerem boste lahko uživali v vseh popularnih formatih, vključno z AVI in MKV. Večji Xenta 10ic pa ima tudi 720p HD zaslon za vrhunsko mobilno video izkušnjo. Za tiste bolj resne, pa so pri Yarviku poskrbeli tako, da imajo vsi njihovi tablični računalniki prednaloženo aplikacijo MobiSoft OfficeSuite.

V prednovoletnem času ugodno ponudbo preverite pri bolje založenih trgovcih in spletnih trgovinah z računalniško opremo!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

CREAPLUS d.o.o.