Računalništvo, telefonija
03.09.2015 07:59
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z Lenovo VIBE P1 in P1m se boste igrali ali delali dlje

Družba Lenovo je danes predstavila dva zmogljiva pametna telefona iz družine VIBE. Modela VIBE P1 in P1m sta namenjena najzahtevnejšim uporabnikom, saj jim omogočata izjemno avtonomijo ob stalni povezanosti v omrežje, produktivno delo ali daljše igranje. Poleg dolgega trajanja baterija telefona premoreta tudi gumb za varčevanje z energijo, njuna baterija pa lahko polni druge, preko kabla USB na telefon priklopljene naprave, kot so Bluetooth slušalke ali prenosni zvočniki. Zmogljiva procesorja sta kos vsem aplikacijam in igram, hiter dostop do vsebin v mobilnih omrežjih pa zagotavlja povezljivost 4G LTE.
Lenovo VIBE P1m
Lenovo VIBE P1m

“Današnji potrošniki potrebujejo pametni telefon, ki bo ustrezal njihovemu stalno povezanemu življenjskemu slogu. Lenovo VIBE P1 in P1m sta optimizirana za povezljivost, njuni zmogljivi bateriji in vrsta funkcij varčevanja z baterijo pa uporabnikom omogočata izjemno avtonomijo,” je povedal podpredsednik oddelka Lenovo Phone Product Management & Operations v družbi Lenovo Jerry Hsiao.

Zmogljivosti, ki trajajo

Zmogljiv spremljevalec mobilnih uporabnikov VIBE P1 je pripravljen na zahtevno rabo. Opremljen je z impresivno baterijo kapacitete 5000 mAh. Ne le, da bo zlahka prestal celodnevno mučenje, telefon lahko polni tudi druge naprave, ki jim zmanjka električne energije. Fizični gumb varčevanja z energijo avtonomijo še podaljša, VIBE P1 pa izstopa tudi s svojim polnilnikom, ki poleg 24W moči omogoča izredno hitro polnjenje baterije telefona.

VIBE P1 ima vgrajen 1,5 GHz 64-bitni osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 615, ki suvereno poganja več aplikacij hkrati, predvaja video posnetke itd. Telefon že podpira tehnologijo 5G WiFi, ki omogoča boljši sprejem in višje hitrosti brezžične povezave. Čip NFC telefonu omogoča, da se hitro in varno poveže s pametnimi napravami v neposredni bližini, medtem ko glavni menijski gumb deluje tudi kot bralnik prstnih odtisov, s čimer poskrbi, da so podatki uporabnika še varnejši.

Telefon VIBE P1 blesti tudi na področju zabave, saj prinaša izjemno zvočno izkušnjo. Tehnologija Smart PA močno ojači zvok, zvočnike pa odlikuje tudi zmožnost predvajanja nizkih tonov. Pametni telefon je opremljen z dvema kamerama, hrbtna ločljivosti 13 milijonov pik premore sistem hitrega samodejnega ostrenja, prednja ločljivosti 5 milijonov pik pa vrsto načinov snemanja, vključno s selfiji in funkcijami lepšanja slike.

VIBE P1 s svojim rahlo ukrivljenim ohišjem iz aluminija in trpežnim steklom Gorillia Glass 3 predstavlja kombinacijo elegance in trpežnosti.

Naprodaj bo tudi različica VIBE P1m z baterijo zmogljivosti 4000 mAh in funkcijo hitrega polnjenja. Poganjal jo bo MediaTekov 64-bitni štirijedrni procesor, odličen 5-palčni zaslon visoke ločljivosti pa bo po zaslugi posebnega nanopremaza odporen na pljuske vode. Obenem bo VIBE P1m na voljo po izjemno ugodni ceni.

Cene in dobavljivost

Telefona VIBE P1 in VIBE P1m bosta v Sloveniji naprodaj oktobra, takrat pa bodo znane tudi njune cene.

www.lenovo.si

www.facebook.com/LenovoSlovenija


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več