Računalništvo, telefonija
28.06.2018 09:00

Deli z drugimi:

Share

Z mobilno banko za pravne osebe do boljše uporabniške izkušnje

Mobilna banka postaja nepogrešljiva aplikacija za vedno večji del prebivalstva, saj jo je možno uporabljati kadarkoli in kjerkoli. Uporaba mobilne banke v poslovnem svetu je še bolj praktična in zaželena, saj lahko z uporabo slednje ob napornem ritmu sestankov in drugih opravil privarčujete dragocene minute, ure ter optimizirate poslovne procese.
Z mobilno banko za pravne osebe do boljše uporabniške izkušnje
Z mobilno banko za pravne osebe do boljše uporabniške izkušnje

Ob časovni komponenti, ki vam prihrani čas za druga pomembna opravila, ima mobilna banka za pravne osebe številne druge pomembne funkcionalnosti, ki so za uspešne poslovne procese enako pomembne. A za začetek se osredotočimo na prihranek časa. Ker lahko do mobilne banke dostopate kjerkoli in kadarkoli, brez obiska poslovalnice, vam ostane čas za druga pomembna opravila. Potrebujete le primeren operacijski sistem na mobilni napravi, podatkovni prenos oziroma internetno povezavo.

Za optimizacijo delovnih procesov znotraj podjetja lahko do mobilne banke dostopa večje število oseb. Uporaba namreč ni vezana na posameznika, uporabnikov z ustreznimi pooblastili je lahko več. Do nje lahko dostopajo osebe, ki so v podjetju zadolžene za upravljanje s financami. Mobilno banko za pravne osebe lahko aktivirate in uporabljate na največ petih mobilnih napravah.

Mobilna banka je idealna za vse, ki ste pogosto na poti, saj je to najenostavnejši način povezovanja poslovnega računa z vašo poslovno banko. Ko želite preveriti stanje na vašem poslovnem računu, se enostavno vpišete v banko, to lahko storite z geslom, PIN kodo ali biometričnimi značilnostmi, in že vidite vaše stanje. Omogočen vam je pregled stanj na vseh transakcijskih in varčevalnih računih podjetja, stanj na vseh plačilnih karticah, lahko pa tudi pregledate stanje sklenjenih kreditov podjetja.

Priročnost spoznate tudi v primeru, ko morate nujno preveriti poljubno opravljeno transakcijo, pa v bližini nimate poslovalnice ali dostopa do prenosnika. V parih korakih znova pridete do potrebne informacije, na katero bi sicer morali še nekoliko počakati.

Hitro in enostavno plačevanje

Vam je ob natrpanem urniku iz glave ušlo plačil pomembnega računa? Nobenih težav. Z mobilno banko za pravne osebe je plačilo povsem enostavno, opravite ga ekspresno hitro s skeniranjem OCR vrstice ali QR kode. V kolikor imate univerzalni plačilni nalog shranjen kot predlogo, pa je plačilo prav tako hitro. Enostavno lahko prenašate vaša sredstva med različnimi poslovnimi računi, ki jih imate.

Poslovanje je popolnoma varno, poskrbljeno je za visoko stopnjo zaščite in sodobne varnostne mehanizme. Podatki, ki se izmenjajo med aplikacijo in bančnim sistemom so kodirani.

Bodite v koraku s časom, prihranite dragocen čas pri opravilih in uporabite mSberbank SI za pravne osebe. Da pričnete z uporabo, pri vašem svetovalcu izpolnete zahtevek za uporabo mobilne banke za pravne osebe in po prejemu uporabniškega imena in aktivacijskega ključa enostavno aktivirate mobilno banko za pravne osebe v aplikaciji mSberbank SI (prenesete si jo iz Google Play ali App Store) na vaši mobilni napravi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Sberbank banka d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri Sberbank banka d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sberbank logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Sberbank banka d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več