Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

15.02.2020      8:00
Tift d.o.o.

Z nadzorom in optimizacijo znižajte stroške tiskanja

.. Tift je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve, ustanovljeno leta 2000 ..

Podjetje preko celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev ter kakovostnih inženirskih in vzdrževalnih storitev, kupcem zagotavlja tiskalniške rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom.

Svojim strankam posledično zagotavljajo visoko produktivnost na vseh ravneh poslovanja ob optimalni kakovosti izpisov, nizkih stroških ter najmanjših možnih okoljskih obremenitvah.

V njihovem naboru izdelkov najdemo:

•       multifunkcijske naprave Toshiba in Brother,

•       termalne tiskalnike nalepk,

•       profesionalne zaslone Sharp in

•       tiskalnike za označevanje izdelkov in embalaže.

V letu 2007 je podjetje nadgradilo svojo produktno platformo s programsko opremo "Paper cut" in vpeljalo metodo MDS "Managed Document Services" (upravljanje dokumentnih storitev), ki vključuje pristop e-CONCEPT in daje odgovore na najpogostejše izzive, s katerimi se organizacije danes srečujejo na področju tiskanja in kopiranja. Stroški, pomanjkanje informacij, nadzor in premik v smeri fokusiranja na osnovni posel so področja, ki jim je treba posvečati več pozornosti.

S pomočjo Tiftovih rešitev pridobite informacije, na podlagi katerih boste lahko sprejemali pametne odločitve, povečali fleksibilnost in produktivnost, vse v duhu zmanjševanja stroškov oziroma povečevanja učinkovitosti poslovnih procesov. Sistem e- CONCEPT vam pomaga odkriti skrite stroške, povezane z vso vašo opremo (fotokopirnimi stroji, tiskalniki, skenerji in faksi) in pripomore k njihovemu zmanjševanju. Te skrite stroške predstavljajo predvsem neučinkovitost, odvečna in zastarela oprema, predragi laserski ali barvni tiskalniki in stroški v povezavi z zunanjo pomočjo (servis, storitev najema tiskalnika, itd.) ter potrošnega materiala.

Večnamenske naprave Toshiba

Podjetje Tift ima v svojem naboru naprav poleg učinkovitih in kakovostnih barvnih ter črno-belih tiskalnikov tudi prvo večnamensko napravo na svetu, ki omogoča izbris natisnjenega in ponovno uporabo papirja. Gre za posebno tehnologijo, ki z uporabo posebnega črnila le-tega lahko pobriše. S tem se zmanjšujejo ogljični izpusti do 57 %, privarčevana sredstva v obliki potrošnega materiala, kot je papir, pa se povečajo za do 80 %. S privarčevanimi sredstvi oziroma njihovo manjšo porabo je večji tudi vaš doprinos k zmanjševanju količine odpadnega materiala, ki je posledica uporabe tiska.

Profesionalni zasloni Sharp

S Sharpovimi izdelki bodo vaše predstavitve, delavnice in poslovni sestanki vedno brezhibni. Visoko kakovost projeciranja lahko dopolnite z profesionalnimi zasloni, ki omogočajo tudi upravljanje na dotik. Na ta način je proces predstavitve oziroma informairanja uporabnikov še bolj interaktiven in posledično bolj učinkovit.

Termalni tiskalniki nalepk

Tudi ponudba na področju termalnih tiskalnikov je široka. V repertoarju imajo namizne, industrijske in mobilne različice. Pri izbiri pravega vam pomagajo s svetovanjem, s čimer vam olajšajo delo pri izbiri pravega za vaše potrebe.

Upravljanje s tiskom (e-Bridge Next)

Toshiba e-Bridge Next je tehnologija za vsako delovno mesto z napredno funkcionalnostjo in enostavno uporabo. Pri podjetju Tift verjamejo, da so najbolj uspešne organizacije tiste, ki se zavzemajo za učinkovit prenos informacij. Toshiba je zato očitna izbira za podjetje, saj se nenehno trudijo izboljšati zmogljivost njihovih multifunkcijskih tiskalnikov, ki bodo optimizirali vaš delovni proces. To vizijo so v Toshibi poimenovali ‘skupne informacije’ (Together Information).

Rezultat te vizije je nova generacija Toshibinih multifunkcijskih sistemov z vgrajenim najnovejšim e-Bridge Next sistemom upravljanja. Ta vam omogoča najbolj enostavno in individualizirano ustvarjanje, prenašanje in upravljanje informacij v vaših delovnih procesih do sedaj. Prenovili so jih tako od znotraj kot tudi od zunaj, tako da jih odlikujeta privlačen izgled in inovativna tehnologija za izvrstne rezultate.

Vaš delovni proces je edinstven, zato so tudi sistemi podjetja Tift zasnovani tako, da se mu prilagajajo. Ne glede na kompleksnost dokumentov v delovnem procesu, ga Toshibine multifunkcijske naprave razumejo in opravijo delo namesto vas. S preprostim pritiskom na gumb začnete avtomatiziran proces, ki zanesljivo opravi izbrano nalogo. (P.R.)

Ali ob trenutni nevarnosti koronavirusa delate od doma?

Delo na domu, nadzor in kaj pravi zakon?

Zaščitne maske po nadvse dostopni ceni 4
bojan  |  Maske zdaj prodajajo tudi v Slovenskih l...
S pojavom novega koronavirusa so tehnologija ... 1
Justin.Forfunky  |  Snidenje ob vmesni prozorni šipi.
Pametni mobilni telefon in osebni računalnik ... 3
Gregor  |  Na prvi vtis spominja na staro komunikat...
Neverjetno. Microsoft Edge prehitel Firefox! 3
Justin.Forfunky  |  Kaj dosti znanja nimam. Enostavno se mi ...
Neverjetno. Microsoft Edge prehitel Firefox! 3
user543  |  Vidim da si tudi ti mož kulture.