11.09.2012 14:12

Za BI fane – odlična rešitev poslovne inteligence

Zahtevni uporabniki programov za poslovno obveščanje pričakujejo natančen prikaz informacij in visoko kakovost podpore poslovnim odločitvam. Rešitve za poslovno poročanje so nepogrešljivo orodje za vsa sodobna podjetja in ostale poslovne strukture. Zato je podjetje Result razvilo lastno rešitev BIView. BIView je enostaven, preprost za učenje in daje moč uporabniku.
Za BI fane – odlična rešitev poslovne inteligence

BIView omogoča povezavo na vse glavne baze podatkov (Microsoft SQL Server, Oracle..) in programske rešitve različnih ponudnikov (MS Dynamics NAV, MS Excel, Pantheon, Birokrat..). Na voljo tudi BIView Dashboard, s katerim lahko dobite vse pomembne informacije v enem prikazu. Program omogoča sočasno spremljanje več tabel in grafov, osebno pripravo in shranjevanje različnih dashboardov (nadzornih plošč). Analitična funkcionalnost do vseh podrobnosti je na posameznem pogledu dosegljiva le z enim klikom.

BIView je privlačen tudi zaradi možnosti prenosa podatkov v različne tehnologije, ki jih vsakodnevno uporabljamo pri svojem delu. Zato je avtomatiziran sistem za prenos podatkov iz BI sistema v pametne telefone in tablice (IOS, Android) pomemben element rešitve – BIView Mobile.

Na naši spletni strani www.biview.si si lahko namestite demo verzijo programa in jo preizkusite. Spremljate nas lahko tudi na Twitterju.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

Kingston Technology