Računalništvo, telefonija
23.11.2017 11:15

Deli z drugimi:

Share

Za nagrade Sempler se poteguje 40 finalistov

Za nagrade Sempler se poteguje 40 finalistov
Za nagrade Sempler se poteguje 40 finalistov

Devetčlanska mednarodna žirija petnajstega tekmovanja Sempler za najboljše medijske strategije leta je izmed 89 prijavljenih del izbrala 40 finalistov. Kar 29 so jih prijavili slovenski prijavitelji, deset jih je iz Srbije, eden pa iz Bosne in Hercegovine.

Portorožu se je danes sestala devetčlanska mednarodna žirija za nagrade Sempler najboljšim medijskim strategijam leta v regiji. Izmed 89 del, prijavljenih na tekmovanje, jih je v ožji izbor prišlo 40.

Pri največ finalnih delih so sodelovale agencije Grey Ljubljana ter Luna TBWA s hčerinsko agencijo OMD Slovenija, sledi jim New Moment New Ideas Company iz Srbije. Med oglaševalci je v ožji izbor prišlo največ projektov A1 Slovenija (štirje projekti v sedmih kategorijah), Medverski svet Bosne in Hercegovine (en projekt v šestih kategorijah) ter Renault Nissan Slovenija (trije projekti v petih kategorijah).

V spodnji tabeli je navedeno število finalistov po posameznih enajstih tekmovalnih skupinah, vključno z letošnjima novostma, kategorijama najboljša PR-strategija ali promocija in najboljši tehnološki pristop.


Mednarodno strokovno žirijo, ki ocenjuje na tekmovanje Sempler prijavljene projekte, letos vodi Darko Ivančević, globalni podpredsednik za znamko Staropramen v pivovarski multinacionalki Molson Coors. Drugi člani žirije so še Aleksandra Dilevska, ustanoviteljica in direktorica oglaševalske agencije Publicis Groupe Makedonija, Marija Matić, direktorica medijskega načrtovanja v srbski medijski agenciji Direct Media, Damjan Planinc, direktor slovenske spletne agencije Get Interactive, Viktorija Radojević, izvršna direktorica marketinga in razvoja v Mercatorju, Hrvoje Rein, direktor marketinga pri L’Orealu Adria-Balkan iz Hrvaške, Žarko Sakan, direktor srbske oglaševalske agencije New Moment, Tamara Slapar, direktorica slovenske medijske agencije Medialog, in Daniel Vuković, glavni kreativni direktor v hrvaški oglaševalski agenciji McCann Zagreb.

Nagrade Sempler v omenjenih enajstih tekmovalnih kategorijah in nagrada veliki sempler za najboljšo medijsko strategijo leta kot tudi dve nagradi TOP SEMPL za medijskega menedžerja 2017 in medijsko zvezdo prihodnosti 2017 bodo slovesno podeljene na večerni prireditvi po koncu prvega dne konference medijskih trendov (SEMPL), torej jutri, 23. novembra 2017, v GH Bernardin v Portorožu.

Vsa dela v ožjem izboru si lahko pogledate na Semplovi spletni strani.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več