Računalništvo, telefonija
23.11.2017 11:15

Deli z drugimi:

Share

Za nagrade Sempler se poteguje 40 finalistov

Za nagrade Sempler se poteguje 40 finalistov
Za nagrade Sempler se poteguje 40 finalistov

Devetčlanska mednarodna žirija petnajstega tekmovanja Sempler za najboljše medijske strategije leta je izmed 89 prijavljenih del izbrala 40 finalistov. Kar 29 so jih prijavili slovenski prijavitelji, deset jih je iz Srbije, eden pa iz Bosne in Hercegovine.

Portorožu se je danes sestala devetčlanska mednarodna žirija za nagrade Sempler najboljšim medijskim strategijam leta v regiji. Izmed 89 del, prijavljenih na tekmovanje, jih je v ožji izbor prišlo 40.

Pri največ finalnih delih so sodelovale agencije Grey Ljubljana ter Luna TBWA s hčerinsko agencijo OMD Slovenija, sledi jim New Moment New Ideas Company iz Srbije. Med oglaševalci je v ožji izbor prišlo največ projektov A1 Slovenija (štirje projekti v sedmih kategorijah), Medverski svet Bosne in Hercegovine (en projekt v šestih kategorijah) ter Renault Nissan Slovenija (trije projekti v petih kategorijah).

V spodnji tabeli je navedeno število finalistov po posameznih enajstih tekmovalnih skupinah, vključno z letošnjima novostma, kategorijama najboljša PR-strategija ali promocija in najboljši tehnološki pristop.


Mednarodno strokovno žirijo, ki ocenjuje na tekmovanje Sempler prijavljene projekte, letos vodi Darko Ivančević, globalni podpredsednik za znamko Staropramen v pivovarski multinacionalki Molson Coors. Drugi člani žirije so še Aleksandra Dilevska, ustanoviteljica in direktorica oglaševalske agencije Publicis Groupe Makedonija, Marija Matić, direktorica medijskega načrtovanja v srbski medijski agenciji Direct Media, Damjan Planinc, direktor slovenske spletne agencije Get Interactive, Viktorija Radojević, izvršna direktorica marketinga in razvoja v Mercatorju, Hrvoje Rein, direktor marketinga pri L’Orealu Adria-Balkan iz Hrvaške, Žarko Sakan, direktor srbske oglaševalske agencije New Moment, Tamara Slapar, direktorica slovenske medijske agencije Medialog, in Daniel Vuković, glavni kreativni direktor v hrvaški oglaševalski agenciji McCann Zagreb.

Nagrade Sempler v omenjenih enajstih tekmovalnih kategorijah in nagrada veliki sempler za najboljšo medijsko strategijo leta kot tudi dve nagradi TOP SEMPL za medijskega menedžerja 2017 in medijsko zvezdo prihodnosti 2017 bodo slovesno podeljene na večerni prireditvi po koncu prvega dne konference medijskih trendov (SEMPL), torej jutri, 23. novembra 2017, v GH Bernardin v Portorožu.

Vsa dela v ožjem izboru si lahko pogledate na Semplovi spletni strani.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več