Računalništvo, telefonija
15.09.2015 20:52

Deli z drugimi:

Share

Za podjetja, ki potrebujejo identifikacijo za svoje stranke

Hiter tisk, testiranje dizajnov, brez stroškov dostave, takojšnja izdaja kartic uporabnikom – to so le nekatere prednosti lastništva kartičnega tiskalnika.
Najugodnejši v seriji visokokvalitetnih kartičnih tiskalnikov je Fargo C50.
Najugodnejši v seriji visokokvalitetnih kartičnih tiskalnikov je Fargo C50.

Številna podjetja, ki poslujejo neposredno s strankami, se pogosto znajdejo v zagati, ko novi stranki ne morejo takoj izdati članske ali klubske kartice ali pa kartice zvestobe. Proces izdelave pri podizvajalcih običajno traja nekaj tednov – ravno dovolj, da stranka že pozabi na to, da bo kartico sploh dobila.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje je tako smiseln razmislek o lastništvu kartičnega tiskalnika v podjetju – zagotavlja, da lahko željene spremembe v dizajnu izvedete in testirate takoj, da novemu članu kartico natisnete v trenutku ko se vpisuje v vaš program, prav tako pa s tem znižate stroške izdelave in dostave.

Ugoden tiskalnik, kvaliteten potisk
Najugodnejši v seriji visokokvalitetnih kartičnih tiskalnikov je Fargo C50, termotransferni tiskalnik, ki omogoča enostranski barvni tisk na kartice. Uporaben je predvsem za ustvarjanje personaliziranih članskih kartic, kartic zvestobe, kartic zaposlenih ali kartic za obiskovalce podjetij, konferenc, šol , ipd. Omogoča enostavno enobarvno ali večbarvno personalizacijo, prav tako omogoča potisk enostavnejših dizajnov pa tudi tisk na barvne kartice.

C50 omogoča tudi tisk na različne debeline kartic (od 0.25 do 0.76mm) in ter možnost prepisa kartice (re-write). V eni uri boste lahko natisnili kar 150 kartic, sicer pa vas od vnosa imena do izdelave celotne kartice loči le slabih 5 minut. Izboljšava tiskalnika zmanjšuje porabo energije, tako v stanju pripravljenosti kot v načinu mirovanja – zato je ta tiskalnik član novega ENERGY STAR razreda.

Ste bolj zahtevni?
Potem je za vas primernejši bolj napreden tiskalnik malce višjega cenovnega razreda. Tovrstni tiskalniki omogočajo tudi tisk bolj zapletenih dizajnov, dvostranski tisk, večje ločljivosti, višje hitrosti ter večje količine tiska. Podrobne opise si oglejte na spodnjih povezavah:


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več