Računalništvo, telefonija
05.08.2020 10:44
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zagotovite si popolni nadzor nad Aktivnim imenikom (AD)

Zagotovite si popolni nadzor nad Aktivnim imenikom (AD)
Zagotovite si popolni nadzor nad Aktivnim imenikom (AD)

Težave z Aktivnim imenikom (ang. ActiveDirectory – AD) lahko povzročijo nenačrtovane in drage motnje v storitvah ter zastoje v vašem poslovnem sistemu.

Zagotovite varnost, skladnost in ustrezen nadzor AD in Azure AD s storitvijo Change Auditor for Active Directory. Sledite, preverjajte in prejemajte poročila in opozorila za vse ključne spremembe konfiguracij in jih upravljajte z enega mesta – brez visokih in nepredvidenih stroškov. Proaktivna zaščita in spremljanje sprememb je tisto, kar Change Auditor opravlja z odliko.

Kršitve pri podatkih in neupoštevanje določil SOX, PCI, HIPAA in GDPR lahko vašemu podjetju povzročijo nepotrebne stroške. Change Auditor for Active Directory ustvari celovita poročila za podporo in skladnost s predpisi. Preverjanje AD vam zagotavlja, da boste v realnem času obveščeni o kritičnih spremembah.


Celovit pregled

Pridobite pregled nad vsemi dejavnostmi AD in Azure AD na enem mestu.


Sledite aktivnostim uporabnika

Sledite lahko aktivnostim uporabnika in skrbnika s podrobnimi informacijami o dogodkih ter izvirnimi in trenutnimi vrednostmi za vse spremembe.


Zaščita pred spremembami

Poleg tega boste imeli pregled nad hibridnimi dejavnostmi AD in Office 365 v On Demand Audit – nadzorni plošči SaaS s prilagodljivim iskanjem in vizualizacijo podatkov Change Auditor for Active Directory nudi tudi zaščito pred brisanjem ali spremembo nastavitev.


Poenostavljena preiskovanja

Rešite Change Auditor for Active Directory poskrbi za zajem izvornega naslova IP, imena računalnika za blokirane uporabniške račune in povezovanje uporabniških računov s poskusi dostopa do virov. To pripomore k zaznavanju tako notranjih kot tudi zunanjih groženj.

Opozorila v realnem času

Kritična opozorila o morebitnih spremembah dobite na mobilno napravo in po e-pošti, tako da lahko reagirate takoj, ne glede na to, kje se nahajate.

Poenostavite si življenje z odzivnim iskanjem in interaktivno vizualizacijo podatkov ter ohranite zgodovino revizije do 10 let.


Želite brezplačni preizkus rešitve Change Auditor for Active Directory?


Če želite brezplačni preizkus rešitve Change Auditor for Active Directory, sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bodo pomagali in svetovali.


V podjetju ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več