24.09.2018      10:37
Aruba Wi-Fi omrežje

Zagotovite si Wi-FI omrežje poslovnega razreda

Kombinacija mobilnih naprav in aplikacij, ki se povezujejo v oblak, prispeva k rasti investicij v nove tehnologije. Mala in srednje velika podjetja imajo edinstvene potrebe, ki zahtevajo ravno prave rešitve, ki so v skladu z velikostjo njihovega poslovanja. Aruba, v sodelovanju s partnerji, snuje odprte rešitve, s ciljem zagotovitve najboljše in varne uporabniške izkušnje mobilnega uporabnika ter naprednih orodij za enostavno in pregledno administracijo omrežja.

Prevzamite nadzor in poenostavite upravljanje vašega omrežja – tudi iz oblaka

Aruba pomaga organizacijam vseh velikosti izrabiti prednosti omrežja poslovnega razreda. Integrirane rešitve, ki omogočajo hitro vzpostavitev zanesljivega, varnega in visoko zmogljivega poslovnega omrežja izboljšujejo uporabniško izkušnjo in produktivnost na delovnem mestu. Aruba Central Cloud Management omogoča enostavno vzpostavitev in upravljanje Aruba žičnega, brezžičnega in WAN omrežja v oblaku kjerkoli in kadarkoli, tudi preko mobilne aplikacije. Rešitev vključuje lokacijske storitve z analitiko prisotnosti in enostavno upravljanje z omrežjem za goste, s prijavnim portalom. Z Aruba Central Cloud Management je mogoče upravljati z vsemi Aruba Instant 802.11ac dostopnimi točkami in Aruba omrežnimi stikali. V kolikor omrežje sestavlja strojna oprema različnih proizvajalcev ali če upravljanje z omrežjem iz oblaka ni mogoče, je Aruba AirWave cenovno ugodna alternativa za administracijo heterogenega omrežja iz enega mesta.

Poslovno 802.11ac Wi-Fi omrežje po vaši izbiri - tudi brez krmilnika

Aruba Instant dostopne točke omogočajo vzpostavitev hitrega, zanesljivega in cenovno dostopnega Wi-Fi omrežja z enostavnim vklopom brezžičnih dostopnih točk brez namenskega krmilnika. Dinamično izbrana dostopna točka prevzame vlogo krmilnika in  v celoti razširi omrežno konfiguracijo preko gruče (“cluster”) dostopnih točk. Gručo lahko sestavlja do 128 Aruba Instant točk, ki jih je mogoče upravljati preko lokalnega vmesnika ali z namenskimi orodji za administracijo omrežja Aruba Central Cloud Management ali Aruba AirWave. Izbira je vaša, saj Aruba Instant Wi-Fi točke delujejo samostojno in  v gruči, brez ali s krmilnikom Wi-Fi omrežja, in jih lahko upravljate lokalno ter iz oblaka.

Lastnosti Aruba Wi-Fi omrežja zagotavljajo integrirane inovativne tehnologije v vsaki Aruba Instant dostopni točki. Adaptive Radio Management (ARM) optimizira delovanje brezžičnega omrežja in avtomatično zagotavlja, da se dostopne točke izognejo RF motnjam. Patentirana Aruba Client Match tehnologija analizira kvaliteto storitev Wi-Fi omrežja za posamezno mobilno napravo in inteligentno, brez motenj in prekinitev za uporabnika, usmerja mobilne naprave k dostopni točki, ki uporabniku zagotavlja najboljšo povezavo in storitve omrežja. Aruba AppRF omogoča vpogled in nadzor uporabe aplikacij in spletnega prometa , s čimer je zagotavljena najboljša uporabniška izkušnja in kvaliteta storitev (QoS) na nivoju poslovnih aplikacij, kot npr. Microsoft Office 365 in Skype for Business. Zaradi omenjenih tehnologij so brezžična omrežja, osnovana na Aruba Mobile First arhitekturi, odlična izbira za poslovno okolje in okolje z visoko gostoto mobilnih uporabnikov.

Aruba Limited Lifetime Warranty (doživljenska garancija) za Aruba dostopne točke in omrežna stikala ter možnost široke uporabe iste opreme ob rasti omrežja, brez skritih stroškov, zagotavlja dolgoročno in varno investicijo v infrastrukturo omrežja. Zgradite hitro, varno in zanesljivo poslovno omrežje z Aruba Networks. Za več informacij o Aruba omrežnih rešitvah kliknite tukaj.

Posebni ponudbi: Aruba Instant in Aruba Central Cloud Management

Je vaš Wi-Fi prepočasen, nezanesljiv in pogosto ne omogoča povezave vsem uporabnikom? Nadgradite omrežje in omogočite vašim zaposlenim in obiskovalcem najboljšo mobilno uporabniško izkušnjo.  Zagotovite si Wi-Fi poslovnega razreda po ekonomični ceni, ki bo navdušil tudi najbolj zahtevne uporabnike, in ga upravljajte iz oblaka kjerkoli in kadarkoli.

1.      Aruba Instant Wi-Fi - KUPIŠ 3, DOBIŠ 5!

časovno omejeni ponudbi ob nakupu treh Aruba Instant brezžičnih dostopnih točk prejmete dve dodatni brezplačno! V promocijski ponudbi je širok izbor najbolj prodajanih Aruba dostopnih točk:

-          Aruba IAP-207

-          Aruba IAP-215

-          Aruba IAP-303 in IAP-303H

-          Aruba IAP-304 in IAP-305

-          Aruba IAP-314 in IAP-315

2.      PLUS! Aruba Central Cloud Management

Poenostavite upravljanje vašega omrežja poslovnega razreda! Promocijska ponudba vključuje možnost nakupa enoletne naročnine na Aruba Central Cloud Management in dva žetona za uporabo Aruba Central storitev (Wi-Fi za goste in analitika prisotnosti) po posebno ugodni ceni: 36€ (z DDV) na dostopno točko.

Več o cenovnem dostopnem in nanaprednejšem Wi-Fi omrežjem poslovnega razreda najdete tukaj ali pri vašem izbranem Aruba Networks in Hewlett Packard Enterprise prodajnem partnerju v Sloveniji.

HPE Slovenija,

Klemen Mihelčič

Trenutno ni aktivne ankete

Najbolj popularni spletni brskalniki leta 2018