Računalništvo, telefonija
09.04.2020 10:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Šest mesecev brezplačnega nadzora nad privilegiranimi uporabniki

Ker mora danes ogromno IT skrbnikov delati na daljavo, je varovanje in spremljanje njihovih dejavnosti izrednega pomena.
Ker mora danes ogromno IT skrbnikov delati na daljavo, je varovanje in spremljanje njihovih dejavnosti izrednega pomena.

Zagotovite oddaljeni dostop svojim privilegiranim uporabnikom, ki morajo dostopati do kritičnih sistemov in podatkov. Hkrati poskrbite za varnost. Pridobite brezplačno šestmesečno licenco za Safeguard for Privileged Sessions, rešitev podjetja One Identity.

Ker mora danes ogromno IT skrbnikov delati na daljavo, je varovanje in spremljanje njihovih dejavnosti izrednega pomena, zlasti pri dostopu do kritične infrastrukture in občutljivih sistemov. Rešitev Safeguard for Privileged Sessions vam omogoča nadzor, spremljanje in snemanje privilegiranih sej (tudi za tiste skrbnike, ki delajo od doma) za uporabnike z visokim tveganjem. Pregleduje promet na ravni aplikacije in zavrne vse, kar krši določen protokol – s čimer deluje kot učinkovit ščit pred napadi.

Zgodnje odkrivanje nepravilnosti

Hiter prehod na oddaljeno delovno mesto je lahko posebej zahteven pri privilegiranih uporabnikih, ki morajo delati od doma, a še vedno dostopati do privilegiranih sistemov in podatkov, saj lahko vaše podjetje le tako dela nemoteno naprej.

Tudi Agencija za varnost kibernetske varnosti in infrastrukture (CISA) priporoča, da organizacije raziščejo različne možnosti na delovnem mestu, da bi izboljšale nadzor sistema. Tako bi zagotovili zgodnje odkrivanje groženj in nenavadnih dejavnosti uporabnikov.

Safeguard je v pomoč pri izpolnjevanju teh priporočil in pri gladkem prehodu na podporo oddaljenemu delu. Rešitve in izkušnje, s katerimi rešitev pomaga organizacijam, povečajo varnost z dodatnim nadzorom in varovanjem.

Safeguard for Privileged Sessions dopolnjuje vaš obstoječi sistem oddaljenega dostopa s snemanjem in nadzorom do kritičnih sistemov. Storitev spremlja seje v realnem času, in če zazna nenavadno oziroma neželeno vedenje, lahko takoj ukrepa (opozorilo ali prekinitev seje). Nastavi se lahko tudi pravilnike, ki omejujejo dostop, prenos podatkov določenemu uporabniku in podobno.

Safeguard for Privileged Sessions je rešitev na ključ, saj sta namestitev in konfiguracija enostavni in hitri.

Šest mesecev brezplačno

Organizacije, za katere velja, da so “kritična infrastruktura”, izpolnjujejo pogoje za brezplačno šestmesečno licenco, ki jim bo zagotovila varnost. Če se bo trenutna kriza nadaljevala, se lahko licenca po želji podaljša.

Kam po več informacij?

Če želite izvedeti več o programskem orodju Safeguard for Privileged Sessions, se obrnite na podjetje ADM-Adria, in sicer na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več