Računalništvo, telefonija
23.10.2018 11:17

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je ISL Online najboljše orodje za dostop do oddaljenih računalnikov in podporo na daljavo?

Programska oprema ISL Online za podporo na daljavo, ki jo razvija slovensko podjetje XLAB, je prejela najvišjo oceno na testu angleške IT revije PC Pro.
Programska oprema ISL Online za podporo na daljavo, ki jo razvija slovensko podjetje XLAB, je prejela najvišjo oceno na testu angleške IT revije PC Pro.

Na testu programske opreme za dostop do oddaljenih računalnikov, ki ga je izvedla priznana angleška IT revija PC Pro, se je najbolje odrezalo programsko orodje ISL Online. Program, ki ga razvija slovensko visokotehnološko podjetje XLAB, je prejel pet od petih zvezdic in priporočilo s strani urednika »ITPro Editors’ Choice«.


Programsko opremo ISL Online, ki jo za oddaljeno pomoč strankam uporabljajo IT strokovnjaki iz več kot 100 držav, je avtor recenzije Dave Mitchell označil za vrhunsko in jo opisal kot “cenovno zelo učinkovito programsko opremo za podporo na daljavo, ki je enostavna za uporabo, vsestranska in varna”.

V svojem neodvisnem članku “Kako izbrati pravo orodje za podporo na daljavo” želi bralcem pomagati pri izbiri pravega izdelka, pri čemer se osredotoča na varnost, dostop do oddaljenih računalnikov brez posrednika, možnosti gostovanja, nabor funkcij, delovanje na različnih operacijskih sistemih in ceno. V članku predstavi štiri tovrstne izdelke, ki sodijo med vodilne na trgu. Upoštevajoč kriterije, ki jih je določil, je bil ISL Online edini program, ki je prejel vseh 5 zvezdic ter priporočilo urednika.

»Priznanje s strani uveljavljene računalniške revije kot je PC Pro nam veliko pomeni in nam je v spodbudo, da bomo še naprej zagotavljali varno in sodobno programsko opremo za dostop in podporo na daljavo, ki IT oddelkom po svetu pomaga pri hitrem reševanju težav in vzdrževanju brezhibnega delovanja kritičnih računalniških sistemov,« je povedal Jure Pompe, direktor XLABa ter vodja oddelka ISL Online.

Na spletnem portalu IT Pro lahko preberete celotno recenzijo izdelka ISL Online.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več