Računalništvo, telefonija
10.04.2012 10:12

Deli z drugimi:

Share

Zaradi spleta podjetnik prihrani

Podjetje SAOP in Banka Koper sta združila moči in oblikovala ponudbo, kjer podjetnik prihrani tudi zaradi enostavnejšega elektronskega poslovanja.
Po prvih ocenah najmanj 380 evrov prihranka
Po prvih ocenah najmanj 380 evrov prihranka

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove je v sodelovanju z Banko Koper pripravilo posebno ugodne storitve za nove stranke, s katerimi podjetja znižajo stroške in zmanjšajo tveganja, ki so jim izpostavljena na vsakdanji poslovni poti.

V sklopu sodelovanja nudi Banka Koper uporabnikom miniMAXa poseben paket ugodnosti poslovanja na poslovnem računu, komitentom Banke Koper pa pripadajo dodatne ugodnosti pri naročnini in izobraževanju za spletni računovodski program miniMAX, kar po prvih ocenah ustvarja podjetniku skupno najmanj 380 evrov letnega prihranka.

“V podjetju SAOP se zavedamo težkih razmer gospodarjenja, zato želimo podjetjem pomagati pri zniževanju stroškov poslovanja,” je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v SAOP. “Ponudba, ki smo jo oblikovali v partnerstvu z Banko Koper je privlačna tudi za nova in mlada podjetja, saj jim omogoča, da se lažje posvetijo poslovnemu razvoju in potrjevanju na tržišču.”

V podjetju SAOP so sicer že pred časom mladim podjetjem omogočili subvencionirano uporabo spletnega programa miniMAX, v sodelovanju s partnerskimi računovodskimi servisi pa tudi cenovno prilagojene e-računovodske storitve, ki se izvajajo z uporabo miniMAXa.

Paket ugodnosti, ki je nastal s sodelovanjem Banke Koper in SAOPja je namenjen vsem poslovnim subjektom, ki želijo zmanjšati poslovna tveganja, poceniti poslovanje ali iščejo nove načine za izboljšanje poslovne učinkovitosti.

Družbi bosta v prihodnje poleg nižjih cen storitev elektronskega bančništva in spletnega programa miniMAX namreč omogočili dodatne poenostavitve pri finančnem poslovanju.

Storitve elektronskega bančništva i-Net bosta tudi tehnično povezani s spletnim poslovnim programom miniMAX, s čimer bodo uporabniki pridobili možnost zares preprostega plačevanja računov ter vodenja plačilnega prometa znotraj programa miniMAX.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več