Računalništvo, telefonija
14.02.2020 09:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaščitite svoje dokumente z Check Point Capsule Docs

.. Skupna raba dokumentov je danes tako v samem podjetju kot med poslovnimi partnerji in strankami ključnega pomena. Toda brez orodja, ki zagotavlja ali omejuje dostop do informacij, smo hitro podvrženi njihovemu uhajanju ..
Zaščitite svoje dokumente z Check Point Capsule Docs
Zaščitite svoje dokumente z Check Point Capsule Docs

Danes živimo v svetu brez meja, v katerem smo stalno povezani s spletom, hkrati pa moramo ostati tudi varni. Računalniki in mobilne naprave, vključno s pametnimi telefoni, nas tudi v stiku z delovnim mestom ohranjajo tako rekoč 24 ur na dan. Kako smo lahko prepričani, da smo v današnjem mobilnem okolju varni mi in naši podatki? Ta izziv poskuša rešiti množica rešitev, a redke nudijo tako visoko stopnjo varnosti tudi na mobilnih napravah, kot jo nudi Check Point Capsule Docs.

Skupna raba dokumentov je pogost vir izgube poslovnih podatkov, zlasti kadar pri tem sodelujejo zunanji uporabniki in uporabniki na mobilnih napravah. Check Point Capsule Docs je varen sistem za upravljanje z dokumenti, ki dokumentom sledi, kamor koli jih pošiljate vi ali ostali uporabniki, in zagotavlja popoln nadzor nad tem, kdo dostopa do občutljivih podatkov in kaj lahko z njimi počne. Dokumente lahko delimo in do njih dostopamo preko računalnika ali mobilnih naprav, na primer pametnih telefonov.

Ko govorimo o najobčutljivejših poslovnih podatkih podjetja, varnost na ravni naprave morda nikoli ne bo nudila dovolj zaščite. In prav za to bo poskrbel Check Point Capsule Docs.

Prednosti sistema za upravljanje z dokumenti

Sistem za upravljanje z dokumenti, kot je Check Point Capsule Docs, ima vrsto prednosti. Dokumente, ki jih kreirate, varuje od trenutka nastanka, tako da privzeto zavaruje prav vse dokumente in jih zaradi tega ni mogoče nenamerno deliti. Dostop omogoča samo pooblaščenim posameznikom in skupinam ter tudi določa, kako jih lahko uporabljajo pooblaščeni prejemniki. Torej kaj z njimi lahko počnejo in česa ne morejo.

Ščiti dokumente, kjer koli že so

Check Point Capsule Docs dokumente ščiti, ne glede na to, kje vse so oziroma ne glede na to, kdo vse ima do njih dostop. Omogoča neoviran dostop pooblaščenim uporabnikom brez potrebe po geslih. S tem je upravljanje enostavno, uporabniku prijazno, skrajša pa tudi čas, ki ga sicer zapravimo za vnašanje gesel. Dokumente šifrira in s tem na najbolj učinkovit način zaščiti občutljive poslovne podatke. Kot rečeno omogoča nalaganje in skupno rabo, ne da bi tvegali izgubo podatkov, ki so lahko za podjetje ključnega pomena. Se morda sprašujete, katere vrste datotek sploh lahko hranite in delite v Check Point Capsule Docs? Podpira in ščiti široko paleto dokumentov, vključno s paketi Microsoft Office, Adobe Acrobat Reader in Pro.

Ustavite uhajanje podatkov že pri samem viru

Kontrola dostopa dokumentu sledi skozi ves njegov “življenjski cikel”. Poleg tega, da preprečuje dostop nepooblaščenih uporabnikov, preprečuje nenamerno izmenjavo podatkov in njihovo uhajanje, omogoča tudi vrste zaščite kot so “watermark” oziroma oznaka podjetja, omejitev tiskanja in celo omejitev zajema zaslonske slike. Ščiti tako dokumente, ki so dostopni na napravah z operacijskima sistemoma iOS in Android, kot tudi na sistemih Mac in Windows.

Napredna revizija in poročanje

Pri vsem skupaj je zelo pomembno, da boste vedno na tekočem o tem, kdo je dostopal do vaših dokumentov in boste lahko preprosto spremljali oziroma ugotovili, če bo šlo za morebitno uhajanje podatkov ter v realnem času preiskali sumljiva dejanja uporabnikov.

V paketu boste torej dobili bogate nadzorne zmogljivosti z dokumentiranimi sledmi in dnevniki dejavnosti uporabnikov. Vašemu nadzoru nad dokumenti od sedaj ne bo ušel prav nihče.

Več najdete tudi na si.ingrammicro.eu (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več