Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

20.06.2018      6:02
Zavarovanje WIZ

Prek spleta se lahko zavarujete v treh minutah

..Splet je pomemben vir informiranja tudi na področju sklepanja zavarovanj. V celotnem procesu nakupne poti, od zaznane potrebe do sklenitve zavarovanja, pa se lahko marsikaj zalomi, zato je dobro, da se ob taki obliki sklenitve odločimo za zaupanja vredno zavarovalniško hišo..

Splet že kar nekaj časa predstavlja eno ključnih dobrin našega vsakdanjika, saj si življenja brez njega sploh več ne predstavljamo. Na spletu kupujemo razne izdelke, plačujemo račune, polnimo predplačniške telefone, sklepamo naročnine na raznovrstne storitve in podobno. Prav tako pa lahko sklenemo tudi zavarovanje oziroma zavarovalno polico, vendar moramo pri tem paziti, da izberemo zaupanja vredno zavarovalnico, saj bomo zavarovanje še kako potrebovali, če se nam bo kasneje kaj pripetilo.

Kje se zavarovati?

Čeprav je ponudba zavarovalnih paketov na spletu relativno pestra, lahko trdimo, da je blagovna znamka WIZ resnično vredna zaupanja. Gre za svežo in inovativno blagovno znamko na področju zavarovalništva, ki svoje storitve že 6. leto ponuja izključno prek spleta. WIZ je namreč tudi spletna prodajna točka Adriatica Slovenice, ki ima v slovenskem prostoru odličen ugled. O tem priča tudi dejstvo, da WIZ zavarovanjem zaupa že več kot 23 tisoč uporabnikov.

Kaj ponuja zavarovanje WIZ?

Spletno zavarovanje WIZ uporabniku ponuja enostaven, prilagodljiv in razumljiv produkt, takšen, kot ga za sklenitev preko spleta potrebujemo. WIZ stremi h kakovostni, transparentni in zaupanja vredni storitvi. Poleg tega nudijo izjemno izkušnjo pri sklepanju zavarovanja, saj lahko vsak zavarovanje prek spleta sklene v samo šestih korakih. Pri tem velja omeniti, da spletna stran ne vsiljuje sklenitve zavarovanja, ampak uporabniku svetuje, saj vsak namreč sam ve, kaj je najboljše zanj. Pri spletnem zavarovanju postavlja WIZ stranko v ospredje, sklepanje in urejanje zavarovanja pa prepustijo uporabniku, a mu v primeru vprašanj vseskozi stojijo ob strani. Obenem velja tudi poudariti, da je (naj)ceneje biti varen voznik in da lahko za lastno varnost največ naredimo sami.

Ste vedeli, da je zavarovanje WIZ mogoče skleniti že v 3 minutah?

Sklepanje in urejanje zavarovanja je prepuščeno stranki, ki ji ob strani ves čas trajanja sklepanja zavarovanja stojijo ob strani strokovni sodelavci. Zavarovanci ocenjujejo zavarovanje WIZ z visoko povprečno oceno 4,7 zvezdice (zavarovanci zadovoljstvo ocenijo ob zaključku postopka z oceno od 1 do 5), njihova mnenja pa lahko preverite na strani www.wiz.si/mnenja-zavarovancev. Poleg tega je plačilo zavarovalne premije hitro in enostavno, po plačilu pa polico stranka prejme na elektronski naslov.

Tu velja omeniti še to, da ceno zavarovanja pridobimo v manj kot eni minuti, kritja pa lahko povsem prilagodimo svojim potrebam in smo lahko brez skrbi pri podaljšanju zavarovanja. Zaupanja vredno zavarovanje je sklenjeno pri Adriaticu Slovenici, v primeru škode pa lahko izbiramo med več kot 150 pooblaščenimi serviserji.

Kakšna zavarovanja ponuja WIZ?

Na spletnem mestu www.wiz.si je obiskovalcem na voljo enostavna, cenovno ugodna in kakovostna sklenitev spletnih zavarovanj, pri tem pa je ponudba resnično bogata. Tu velja najprej izpostaviti zavarovanje WIZ Avto za avtomobile, ki ga je zavarovalnica AS pod blagovno znamko WIZ prvič ponudila že 28. maja 2012. Tu najdemo še dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ Zdravje, ki je na spletu prisotno od leta 2014, na spletni strani pa lahko izbirate še med drugimi zavarovanji, kot so WIZ Tujina (zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – zgrajeno na podlagi 20-letnih izkušenj), WIZ Perla (prilagojeno in do 30 odstotkov ugodnejše avtomobilsko zavarovanje za vse, ki prevozijo manj kilometrov), WIZ Kuža (zavarovanje za naše štirinožne prijatelje), WIZ Kolesar in WIZ Nezgodno šolsko.

Na spletnem mestu www.wiz.si najdemo še vrsto drugih uporabnih zadev, kot so spletni dnevniki s priročnimi nasveti, e-revijo Zame in Zate, obvestila o dogodkih in nagradah in še mnogo več. To je le še razlog več, zakaj se splača obiskati spletno mesto www.wiz.si.

Kam po več informacij in nasvetov?

Več informacij in nasvetov o zavarovanju WIZ ter o njihovi ponudbi dobimo kot že rečeno na spletnem mestu www.wiz.si. Njihovi strokovnjaki nam bodo vedno stali ob strani in nam svetovali prek telefonske številke 080 11 24 (pon - pet: 8:00 - 17:00), spletnega pogovora ali prek elektronskega poštenega naslova info@wiz.si. (P. R.)

Kaj menite o na dotik občutljivih nadzornih ploščah v avtomobilih?

Na Kickstarterju predstavljena prva tipka za ... 2
slo81a  |  Če si ne upa vprašati babo za sex kaj se...
Tablični računalnik Linux za zgolj 71 evrov? 2
slo81a  |  Za ta denar rajši kupim rabljeni prenosn...