Računalništvo, telefonija
06.07.2020 08:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zavarujte svoje brezstične kartice z antiskimming kartico

.. Predstavljajte si sproščen večer s prijatelji. Plačevanje poteka večinoma s pomočjo brezstičnih kartic. Čez nekaj dni pa ugotovite, da vam je prav ta večer nekdo zlorabil kartico in močno znižal stanje na vašem računu ..
Zavarujte svoje brezstične kartice z antiskimming kartico
Zavarujte svoje brezstične kartice z antiskimming kartico

Še sanja se vam ne, kako je prišlo do zlorabe, in tudi ko zlorabo prijavite, vam povedo, da žal ne morete narediti ničesar.

Pa je to res?

V podjetju IDentiks kartične in RFID rešitve ponujajo rešitev pred tovrstnimi zlorabami. Revolucionarna antiskimming kartica je po izgledu natanko takšna, kot so vaše obstoječe brezstične kartice, v sebi pa skriva neverjetno tehnologijo – zaustavlja RFID signale iz čitalcev, pametnih telefonov ali celo skritih pametnih nalepk pod mizo, s pomočjo katerih lahko v kombinaciji z ustrezno programsko opremo prav vsak pridobi vaše identifikacijske podatke in zlorabi katero koli izmed vaših brezstičnih NFC kartic – med njimi zagotovo najbolj izstopa bančna kartica.

Veliko uporabnikov NFC kartic se ne zaveda, da je vanje vgrajen čip, ki s pomočjo antene sprejema in oddaja radiofrekvenčne signale. S pomočjo čitalca potem banka oz. ponudniki kartic prejmejo vaše osebne podatke, podatke o računu, transakcijah … z namenom, da bi vam olajšali in pospešili nakup oz. uporabo storitev. Zlorabe se zato zgodijo prav s pomočjo posebnih čitalcev in pripadajoče programske opreme na način, ki ga neizkušene oči težko zaznajo.

Prednosti antiskimming kartice

  • Zaščiti vse bančne, kreditne in osebne kartice v denarnici (ovitek npr. zaščiti le eno kartico, v tem primeru pa gre za zaščito vseh kartic v bližini)
  • Blokira vse signale pred zlorabo
  • Ne potrebuje baterije ali drugega vira energije
  • Možnost potiska kartice po vaših željah
  • Primerna kot promocijsko darilo oz. “give away”

Promocijska vrednost kartice

  • Kartica je lahka in se enostavno vstavi v revijo ali poštno kuverto
  • Nizko stroškovno darilo na sejmih in dogodkih
  • Dodajanje drugih identifikacijskih elementov s tiskom na kartico, kot so ime in priimek ali QR koda
  • Velika izbira različnih pakiranj
  • Dolgotrajna izpostavljenost blagovne znamke

Kako deluje antiskimming kartica, lahko preverite v TEM VIDEOPOSNETKU.

Več o antiskimming kartici si lahko preberete tudi V ČLANKU.

TUKAJ jo lahko naročite zase, za svojo ekipo ali svoje stranke.

Pozor! Posebna akcija! Vsem bralcem Računalniških novic v mesecu juliju in avgustu priznajo 10% popust na naročilo zaščitnih antiskimming kartic. Minimalna količina je 100 kosov. Pri naročilu uporabite kodo RNSKIM20.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več