24.08.2017      8:00
NETFORK Akademija 2017

Zbira se deseta generacija bodočih NETFORK diplomantov

Zadovoljni diplomanti NETFORK AkademijeZadovoljni diplomanti NETFORK Akademije

NETFORK Akademija bo svoja vrata v drugi polovici septembra odprla že desetič zapored. Leto 2017 namreč obeležuje že 10. obletnico obstoja akademije, organizatorji izobraževanja pa se do sedaj lahko pohvalijo z 200 usposobljenimi menedžerji za internet, ki so si z vpisom na NETFORK odprli marsikatera vrata svoje kariere.

Nova generacija bo z izobraževanjem začela 19. septembra v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani. Posodobljen program bo tudi letos pomagalo soustvarjati 27 predavateljev – priznanih slovenskih strokovnjakov za digitalno poslovanje, vse udeležence NETFORKA pa v sklopu letošnjega izobraževanja čakata še zanimiva obiska dveh podjetij. Izobraževalni program je letos razdeljen na 11 modulov, ki vsebinsko zajemajo širok spekter tematik s področja strateškega marketinga, oglaševanja, upravljanja družbenih omrežij, mobilnega poslovanja in spletne analitike.

Udeleženci NETFORKA, ki v svojih desetih letih obstoja še vedno ostaja edino celostno izobraževanje s področja digitalnega poslovanja v Sloveniji, so po koncu izobraževalnega procesa usposobljeni za vodenje spletnega poslovanja na najvišjem nivoju – od načrtovanja in izvajanja pa vse do upravljanja. Diplomanti z diplomo »Menedžer za internet« pridobijo menedžerska znanja vodenja in doseganja najboljših rezultatov na digitalnem področju. Pri svojem delu so vešči vodenja in upravljanja strateškega načrtovanja digitalnega poslovanja, procesa načrtovanja in postavitve spletnega mesta, nadziranja in izvajanja oglaševalskih akcij na internetu (Google Adwords in drugo), implementacije družbenih omrežij za namene doseganja zastavljenih poslovnih ciljev, poznajo načela dobre uporabniške izkušnje na različnih digitalnih platformah, aktualne digitalne trende mobilnega poslovanja in video marketinga, ključna orodja in procese spletne analitike (Google Analytics in drugo) ter internet dojemajo kot dominantno prodajno in komunikacijsko orodje in okolje za doseganje zastavljenih strateških ter poslovnih ciljev.

NETFORK Akademija se tako priporoča vsem, ki se vsakodnevno srečujejo z digitalnim poslovanjem ter želijo slednje voditi na najvišjem nivoju. Med vrstami NETFORK diplomantov je tako mogoče najti urednike spletnih strani, vodje in zaposlene v marketingu in odnosih z javnostmi, vodje spletnih projektov v marketinških in spletnih agencijah, direktorje manjših podjetij, programerje ter zaposlene v IT oddelkih in mnoge druge.

Izobraževanje pa med drugim vedno znova oplemenitijo tudi znana imena slovenskih strokovnjakov, ki se vsako leto v vlogi predavateljev in predavateljic podajajo novim digitalnim izzivom naproti. Program izobraževanja bodo tako tudi letos pomagali soustvarjati Primož Žižek (MBA, E-laborat d.o.o. in vodja NETFORK Akademije), Vuk Ćosić (dejanski spletni strateg), Darko Dujič (Ceneje.si, CEO), Rok Hrastnik (Sensilab d.o.o., izvršni direktor), Radoš Skrt (Nasvet.com, direktor), Denis Oštir (Pro Plus d.o.o., odgovorni urednik spletnih strani), Jasna Suhadolc (Virtua PR d.o.o., direktorica), Aljoša Domijan (Gambit Trade d.o.o., partner), Saša Dimitrievski (Pristop skupina, partner), Matej Špehar (Družabna omrežja, Matej Špehar s.p.) in Timotej Gala (Httpool d.o.o., direktor in partner), če jih omenimo le nekaj.

Če tudi vi v podjetju pripisujete pomen današnjemu hitremu digitalnemu razvoju in se zavedate vloge digitalnega poslovanja za doseganje poslovnih ciljev, je NETFORK Akademija pravi naslov. Upajte si sami ustvarjati svojo karierno pot in se pridružite bodoči digitalni eliti. Diplomanti NETFORKA namreč vedno pogosteje sami določajo nove smernice digitalnega razvoja, saj – kot pravi Primož Žižek, vodja in ustanovitelj NETFORK Akademije – »NETFORK več ne usposablja le menedžerjev za internet, temveč bodoče vodje podjetij.«

Ali uporabljate javna omrežja Wi-Fi, ali raje ostanete pri mobilni podatkovni povezavi?

Novi iPhone X zdaleč najzmogljivejši! 3
Ivan Igor Pollick  |  navali narode
Tu je prvi telefon, ki plava na vodi! 2
Justin.Forfunky  |  Videti je umetno pameten.
Tu je prvi telefon, ki plava na vodi! 2
Potato  |  Čuden da plava, lej kak je... polovica s...
Apple klonil pritiskom in priznal težave z no... 1
takogreto  |  Ajde, ni to nič takega. Bodo že popečal.
iPhone X in "FaceID": Zaupanja vredna novost?... 5
Potato  |  Sej večina stvari ki so v telefonih jih ...