Računalništvo, telefonija
04.02.2016 19:33

Deli z drugimi:

Share

Zebra GK420t še vedno v vrhu!

Tiskalnik Zebra GK 420t je eden najbolj prodajanih tiskalnikov nalepk, ki je cenovno dostopen in zagotavlja enostavnost uporabe. Je tiskalnik, ki omogoča tisk besedil, grafik in črtnih kod v visoki ločljivosti v termo in termo-transfer tehnologiji.
Zebra GK420t  še vedno v vrhu!
Zebra GK420t še vedno v vrhu!

S svojo majhnostjo in ločljivostjo tiska 203 dpi, Zebra GK420t zadovolji potrebe večine uporabnikov v široki paleti različnih panog; zdravstvu, javni upravi, industriji, logistiki in prodaji.

Tiskalnik GK420 omogoča povezovanje z USB, paralelnim in serijskim vmesnikom povezovanja. Opremljen je s programskim jezikom ZPL II, univerzalnim jezikom Zebra tiskalnikov, ki zagotavlja enostavno integracijo v obstoječe sisteme.


Posodobite in racionalizirajte svoje poslovne procese s pomočjo termo transfer tiskalnika za tiskanje etiket Zebra GK-420t. Lepo oblikovani in kompaktni namizni tiskalnik je primeren za uporabo kjerkoli in kadarkoli.


Za nakup, servis in tehnično podporo se obrnite na Zebrinega Premier partnerja Info-kod d.o.o., (info@info-kod.si, 01 256 24 99, www.info-kod.si).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več