Računalništvo, telefonija
08.10.2018 10:04
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zebra MC3300: nova moč za vaše skladišče

Predstavljamo vam novo generacijo mobilnega računalnika, ki bo ustvaril večjo produktivnost in donosnost za vaše podjetje. Naložen je z inovativnimi funkcionalnostmi - več načinov za lažje optično branje, napredne zmogljivosti za zajemanje podatkov na dolge razdalje in robustno zunanjostjo. To pa še ni vse - MC3300 je licenciran z operacijskim sistemom Android OS "Best for business".
Zebra MC3300: nova moč za vaše skladišče
Zebra MC3300: nova moč za vaše skladišče

Več načinov skeniranja
Kako lahko z mobilnim računalnikom dosežete večjo storilnost in učinkovitost? Tako, da izberete terminal Zebra MC3300, ki ga lahko konfigurirate na štiri načine za štiri različne vrste uporabe – pištola/grip, vrtljiva glava, 0-stopinjsko skeniranje in 45-stopinjsko skeniranje. Vsi so zasnovani z ergonomijo in zmogljivostjo v mislih.

Zajem podatkov
Ko rečemo, da vam Zebra MC3300 omogoča boljše zajemanje podatkov z daljše razdalje, imamo v mislih, da z novim mobilnim računalnikom Zebra MC3300 lahko zajemate podatke celo iz 21m. Terminal zanesljivo skenira na kratih, srednje dolgih in dolgih razdaljah ter natančno zajame več črtnih kod z enim samim branjem.

Robustnost in trajnost
Novi mobilni računalnik Zebra MC3300 je nedvomno robusten in lahko prenese padce z 1,5 m in 1000 padcev do 1 m, IP54 standard dokazuje zaščito pred prahom in tekočinami, zaslon na dotik pa je izdelan iz stekla Gorilla Glass, ki je odporno na praske. Vendar pa je MC3300 kljub temu eleganten in prefinjen za prostore, ki so na očem strankam.

Napredna komunikacija

Novi mobilni računalnik Zebra MC3300 vam omogoča napredno komunikacijo med sodelavci, saj omogoča, da se povežejo takoj, kjerkoli v vašem objektu, z dvema funkcionalnostima — “WorkForce Connect” in “Pritisni in govori” s tehnologijo Wi-Fi.

Združljivost opreme z MC3200
Z novim prenosnim računalnikom Zebra MC3300 dobite možnost nakupa dodatne opreme, ki vam daje prednost pred ostalimi podjetji. Trakovi, futrole in pasovi bodo vašim sodelavcem pomagali, da jim bo pri delu udobno. Dodatno pa je Zebra obstoječe polnilne enote MC3200 in druge dodatke naredila združljive z modeli MC3300.

Android OS

Z novim prenosnim računalnikom Zebra MC3300 boste izboljšali svoje poslovanje z enostavnim prehodom na najboljši operacijski sistem za podjetja: Android, z minimalnim vplivom na končne uporabnike.

Zagotovite si mobilni računalnik, s katerim boste vplivali na produktivnost vaših zaposlenih in podjetja. Za več informacij kontaktirajte podjetje Info-kod d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več