Računalništvo, telefonija
24.04.2017 10:42
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zebra ZXP9 je najhitrejši kartični tiskalnik na svetu!

Zebra ZXP9 je najhitrejši kartični tiskalnik na svetu!
Zebra ZXP9 je najhitrejši kartični tiskalnik na svetu!

Serija tiskalnikov ZXP9 je izboljšana serija tiskalnikov ZXP8. Serija je zasnovana tako, da zadošča vašim zahtevam po visoko-kvalitetnem tisku kartic. Algoritmi zanesljivega tiskalnika ZXP9 nenehno kontrolirajo in v trenutku prilagodijo nastavitve tiskalnika. Rezultat najnaprednejše tehnologije pa je najkvalitetnejši tisk. Retranfer tiskalnik ZXP9 vam omogoča tisk ekstremno trajnih kartic, na kartice pa je možno tiskati do roba – tudi pri neenakomernih robovih kot pri pametnih karticah.


Fleksibilnost in hitri tisk brez težav

ZXP serija 9 prinaša izjemno kakovost in zanesljivost ter dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Vključena programska oprema, vam daje orodje za integracijo in izdelavo kartic po meri. Več načinov tiska vam daje večjo izbiro in kontrolo. Novi ZXP9 pa ima še eno eno novo funkcijo, da lahko simultano tiska obojestranko, brez mehanskega obračanja kartic med tiskom. Zebrin tiskalnik ZXP9 je tako vodilni v hitrosti tiska v svoji kategoriji.


Dodatne varnostne funkcije

Dodatne varnostne funkcije kot je enkripcija in avtentifikacija uporabnika ter holografska laminacija preprečujejo podvajanje oz. kopiranje kartic. Serija ZXP 9 ima tudi opcijsko zaklepanje laminacije ter zaklep samega tiskalnika za preprečitev neavtorizirane rabe tiskalnika.


Za testiranje in nakup tiskalnika kontaktirajte podjetje Info-kod d.o.o, Gerbičeva 110, 1000 Ljubljana, tel: +386 1 256 24 99, mail: info@info-kod.si.



Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847