12.08.2019 12:51
Posodobljeno 5 let nazaj.

Želite delati v virtualnem svetu? Potem morate vedeti dve ključni stvari

Irena Jakša Zupančič, direktorica podjetja Ascaldera

»Pod vplivom novih zahtev trga in napredka v tehnologiji se je začela spreminjati tudi organizacija dela na nekaterih področjih. Spremembe v načinu poslovanja podjetij, nove organizacijske oblike, naprednejša komunikacijska orodja, globalizacija in povezovanje, so privedli do oblikovanja virtualnih timov,« pojasni direktorica podjetja Ascaldera Irena Jakša Zupančič, ki je svoje znanje in izkušnje usmerila predvsem v kibernetsko varnost, varovanje podatkov in pomoč podjetjem pri digitalizaciji procesov.

Virtualne time srečujemo povsod, pri delu od doma, pri prodajnih ekipah, v pisarnah na različnih lokacijah, pa tudi v velikih organizacijah, razpršenih po celem svetu. »Zagotovo je prednost tovrstnih timov v povečani komunikaciji, mreženju, hitrejšem odzivnem času in fleksibilnosti. Po drugi strani pa zahteva izredno samodisciplino, motivacijo in trdno voljo,« strne direktorica podjetja, ki je znanje o delu v virtualnih timih – kot zaposlena in vodja – pridobila doma in po svetu.

Več o delavnici virtualnih timov si lahko preberete na:

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934