06.01.2015 12:41

Želite igrati tarok na spletu?

Portal e-Mesto.si vam omogoča igranje spletnega taroka z več kot 7000 slovenskimi igralci taroka! Pridružite se tej veliki skupnosti in že danes lahko začnete z igro!
Primer članske igre Tarok

Spletni portal e-Mesto.si je razvil člansko igro spletnega slovenskega taroka z originalnimi Piatnik kartami (Lovski tarok ali Jagd tarok), saj je kot edini tudi uradni partner tega znanega avstrijskega proizvajalca kart.

Izbirate lahko med igro za tri ali štiri igralce, mesečno pa so na voljo tudi različni turnirji, v katerih se lahko pomerite z ostalimi igralci in osvojite privlačne nagrade.

Sicer je portal e-Mesto že zelo uveljavljen med igralci taroka, saj je bilo od leta 2004 na njem odigranih že preko 25 milijonov iger, igralci pa so si med seboj razdelili neverjetnih 580 milijonov točk. Na portalu je sicer v januarju 2015 igro preizkusilo že več kot 8700 različnih igralcev, ki so večinoma Slovenci.

Vabimo vas, da si že danes omislite članarino, ki jo lahko vplačate tukaj in takoj pokažete svoje znanje taroka. Pa brez skrbi, tudi začetniki so dobrodošli! Za več informacij vas upravitelji portala vabijo, da se jim oglasite po emailu ali telefonu, vsi ostali navdušenci nad tarokom pa ste seveda vabljeni tudi v spletno trgovino, v kateri najdete pestro izbiro tarok kart po najnižjih možnih cenah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

GS1 Slovenija