Računalništvo, telefonija
06.01.2015 12:41

Deli z drugimi:

Share

Želite igrati tarok na spletu?

Portal e-Mesto.si vam omogoča igranje spletnega taroka z več kot 7000 slovenskimi igralci taroka! Pridružite se tej veliki skupnosti in že danes lahko začnete z igro!
Primer članske igre Tarok
Primer članske igre Tarok

Spletni portal e-Mesto.si je razvil člansko igro spletnega slovenskega taroka z originalnimi Piatnik kartami (Lovski tarok ali Jagd tarok), saj je kot edini tudi uradni partner tega znanega avstrijskega proizvajalca kart.

Izbirate lahko med igro za tri ali štiri igralce, mesečno pa so na voljo tudi različni turnirji, v katerih se lahko pomerite z ostalimi igralci in osvojite privlačne nagrade.

Sicer je portal e-Mesto že zelo uveljavljen med igralci taroka, saj je bilo od leta 2004 na njem odigranih že preko 25 milijonov iger, igralci pa so si med seboj razdelili neverjetnih 580 milijonov točk. Na portalu je sicer v januarju 2015 igro preizkusilo že več kot 8700 različnih igralcev, ki so večinoma Slovenci.

Vabimo vas, da si že danes omislite članarino, ki jo lahko vplačate tukaj in takoj pokažete svoje znanje taroka. Pa brez skrbi, tudi začetniki so dobrodošli! Za več informacij vas upravitelji portala vabijo, da se jim oglasite po emailu ali telefonu, vsi ostali navdušenci nad tarokom pa ste seveda vabljeni tudi v spletno trgovino, v kateri najdete pestro izbiro tarok kart po najnižjih možnih cenah.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50