Računalništvo, telefonija
16.02.2019 09:03

Deli z drugimi:

Share

Želite potiskane majice? Mala malica!

.. Le kdo doma nima kakšne majice, potiskane s sebi ljubim motivom. Če želite morda majico z logotipom podjetja ali kaj podobnega, je tu prava rešitev za vas ..
Želite potiskane majice? Mala malica!
Želite potiskane majice? Mala malica!

Za to, da iz dolgočasne enobarvne majice naredimo privlačno majico, ki nam bo kar naenkrat postala všeč in ne bo več samevala v omari, je dovolj, da poiščemo dobrega sitotiskarja, ki najde ustrezno rešitev.

Za vsakega nekaj

V tiskarni MIMO lahko, ko govorimo o tisku, uresničijo velik del vaših želja. Ukvarjajo se predvsem s sitotiskom, posebej specializirani pa so za tisk na majice oziroma tekstil. Ne samo, da vam lahko majico (ali karkoli drugega) potiskajo, nudijo tudi pestro paleto oblačil in dodatkov, kot so kape, brisače in torbe, kamor natisnejo želen motiv. Tako enostavno pridete do odličnega promocijskega materiala za svoje podjetje. K njim lahko torej pridete brez vsega – razen ideje, to pa le imejte s seboj – in za vas najdejo ustrezen artikel, ki ga potiskajo po vaših željah.

Delovna oblačila, čevlji, gostinska oblačila, jakne, hlače, polo majice, softshell jakne, pa tudi spodnje perilo, športna oblačila in trenirke vseh velikosti. Izbor je tako raznovrsten, da se prav za vsakogar kaj najde.

Kaj sploh je sitotisk?

Kaj pravzaprav je sitotisk? Je ena najstarejših in še danes najbolj priljubljena tehnika nanašanja barv na artikle. Izvaja se na vse vrste materialov, le površina mora biti dovolj gladka, za dober oprijem pa moramo uporabiti ustrezne barve. Poteka tako, da se barva nanaša prek sita z odprtimi luknjicami na mestu, kjer smo namestili film in sito osvetlili z UV svetlobo. Del sita, kjer film ni viden, se osvetli in fiksira emulzijo, ostali del pa ne. Emulzijo nato s pritiskom vodnega curka izperemo iz sita. Ta tehnika je predvsem primerna za tekstil in izdelke iz poliestra, kot so dežniki, torbe, darilne vrečke in podobno.

Ostali arzenal storitev

Sicer pa snujejo, izpeljejo in nadzirajo proces oblikovanja, priprave in tiskanja na najrazličnejše materiale oziroma artikle. Tiskajo na tekstil, PVC, kovino, pleksi steklo, usnje ali papir. Izdelujejo tudi transparente, zastave, darilne vrečke, tiskajo pa tudi na vsa možna poslovna darila.

Tudi če potrebujete storitev offset ali digitalnega tiska, bodo za vas in z vami našli najustreznejšo rešitev. Oskrbeli vas bodo tako s koledarji in rokovniki kot z raznimi drugimi promocijskimi darili, ki so v poslu skoraj nujna. Nudijo tudi rešitve za ostali promocijski material, ki bo pripomogel k prepoznavnosti in imidžu vašega podjetja, kot so razna pisala, denarnice, obeski, dežniki in ostalo.

S svojimi izkušnjami in zanosom skrbijo za to, da stranke pri njih dobijo prav to, po kar so prišle – kakovostno storitev in celostno obravnavo. Kar delajo, delajo dobro, in to že 27 let, od leta 1992, ko je predhodnico tiskarne MIMO vodila mati zdajšnjega vodje in lastnika. So sicer majhno podjetje, na katerega se lahko zanesete, kar pri strankah šteje največ.

Več o storitvah in vseh mogočih artiklih najdete na njihovi spletni strani www.tiskarnamimo.si. Nudijo pa tudi 5-odstotni popust na storitve in izdelke. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več