02.06.2018 10:55
Posodobljeno 6 let nazaj.

Seminar GDPR 112 – še niste uredili, kar zahteva uredba GDPR?

Seminar GDPR 112 - še niste uredili, kar zahteva uredba GDPR?

Uredba GDPR je s 25. majem stopila v veljavo. Ta na novo opredeljuje varnost osebnih podatkov in ravnanje z osebnimi podatki v podjetjih. Podjetje, ki še ni uskladilo svojega poslovanja z novo uredbo, lahko doleti zelo visoka kazen.

Zagrožene kazni za vse tiste, ki še niso skladni z uredbo GDPR pa so še kako visoke, predvidoma od 4.000 € pa do 20 milijonov € oziroma 4 % celotnih svetovnih letnih prihodkov podjetja.

A k sreči ni še prepozno. Še vedno lahko uredite zadeve, tako kot je treba. Če vas mučijo številna vprašanja, kaj in kako morate zadeve urediti in vas zajema občutek panike, potem se udeležite delavnice GDPR 112, na kateri boste skupaj z odvetniki in IT strokovnjaki izpolnili bistvene dokumente, ki jih zakon zahteva.

Kdaj?

18. junij 2018, od 9h do 14h

Kje?

MLC, Fakulteta za management in pravo, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Zakaj?

Pozor: Uredba GDPR, ki postavlja nove zavezujoče temelje varstva osebnih podatkov, je s 25. majem stopila v veljavo. Podjetja, ki še niso uskladila svojega poslovanja v skladu z njo, morajo to storiti čim prej, saj jih lahko v nasprotnem primeru doletijo visoke kazni.

Možne rešitve:

1. Čez vso birokracijo se lahko prebijete sami, a je ta zelo zahtevna ter pogosto povsem nerazumljiva. Za to boste potrebovali tudi veliko časa, tako da lahko že kar danes zaustavite celoten delovni proces. A kljub temu vam ne moremo garantirati, da boste poskrbeli za vse potrebno do roka, ki se bliža s svetlobno hitrostjo.
  2. Po pomoč se lahko obrnete tudi na odvetniško pisarno, a naj vas pri tem že zdaj opozorimo, da so njihove storitve zelo drage. Celo dražje kot so predpisane kazni.
  3. OBIŠČITE SEMINAR GDPR 112, kjer boste skupaj s pravniki in IT strokovnjakom dobili vzorce bistvenih pravnih dokumentov, ki jih povprečno podjetje potrebuje ter jih tekom delavnice tudi izpolnili.

Svoje IT izkušnje so v podjetju Dominatus povezali z Odvetniško pisarno Petek. Rezultat skupnega dela je seminar GDPR 112 oziroma delavnica, kjer boste prejeli vse bistvene dokumente, da boste lahko nemoteno in brez strahu opravljali svojo dejavnost. Po opravljenem seminarju GDPR boste v le nekaj dneh implementirali vse potrebno tudi v svojem podjetju.

Gre že za drugo tovrstno delavnico, organizirati pa so se jo odločili, ker je imela prva izjemen odziv. Delavnica je namenjena direktorjem, lastnikom podjetij, notranjim revizorjem, vodjem kadrovskih služb, vodjem pravnih služb, vodjem IT oddelka in marketingarjem.

Kaj je seminar GDPR 112?

Predvsem NI še en dolgočasen seminar, pri katerem vas bodo bombardirali z množico zahtevnih podatkov, s katerimi sploh ne boste vedeli, kaj početi. V sklopu praktične delavnice se boste skupaj s strokovnjaki “sprehodili” skozi vsak posamezen dokument in na vaših primerih pogledali, ali ga vaše podjetje potrebuje in kako ga lahko prilagodite za svoje potrebe.

Bistvene prednosti seminarja GDPR 112:

• Na seminarju boste prejeli vzorce pomembnih dokumentov. Pripravila jih je odvetniška pisarna.
  • Na seminarju boste te vzorce skupaj z odvetnikom in sodelavci tudi izpolnili, in sicer tako, da bodo ustrezali vašemu podjetju.
  • Na seminarju bodo prisotni tako pravniki kot IT strokovnjaki, zato bodo odgovarjali na bistvena vprašanja o tem, kaj je potrebno spremeniti (tako s pravnega kot tudi tehničnega vidika).

Pozor: število udeležencev je omejeno, saj bo le tako delo še veliko bolj učinkovito. Datum delavnice se hitro bliža, zato pohitite s prijavo!

Več informacij in program seminarja na https://www.gdpr-112.si/delavnica-priprava-na-gdpr-uredbo/.

Vaši predavatelji: Andrej Miklič, univ. dipl. iur.; Jure Adlešič, dipl. inž. račun. in informatike; dr. Marko Petek, odvetnik in mediator in Mirjam Drnovšek, dipl. poslovna pravnica.

Redna cena delavnice je 798 € + DDV, a samo za vas in samo, če se se prijavite prek povezave v tem članku, pa prejmete 50 % POPUSTA.

Tako je vaša cena le 399 € + DDV. To je res odlična priložnost, ki je nikakor ne smete zamuditi.

PRIJAVITE SE ZDAJ!

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več