23.06.2016 10:38
Posodobljeno 8 let nazaj.

Želite v realnem času replicirati vaše podatke brez vpliva na delovanje baze?

Slika prikazuje način delovanja replikacije, ki je lahko tudi v oblak.

To seveda omogočajo vse velike baze podatkov, vendar so za to potrebne dodatne in drage licence, obenem pa ne omogočajo vseh funkcionalnosti, ki bi jih želeli. Za te namene je bil razvit produkt SharePlex, ki omogoča prav vse navedeno. Ne zgolj replikacije, ampak tudi primerjavo podatkov z replicirano bazo, uskladitev podatkov med bazama, nadzor in opozarjanje na delovanje več različnih baz. Z minimalnim vplivom na delovanje baz predstavlja rešitev, ki si jo želi vsak administrator baz podatkov, saj deluje izven baz in tako s svojim delovanjem ne posega v njihovo delovanje. Na ta način minimalizira vpliv na odzivne čase baz in precej vpliva na mrežni promet. S katerimi bazami podatkov deluje? Oracle, Hadoop, Postgres, SQL Server, SAP HANA, Teradata. Preko ODBC povezave praktično ni omejitev.

Ste našli svoje željno okolje? V podjetju ADM- Adria vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50