Računalništvo, telefonija
09.07.2018 09:02
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite znižati stroške plačevanja računov na Hrvaško?

Hrvaška je izjemno priljubljena destinacija za slovenske državljane, med temi pa so številni tudi lastniki nepremičnin, ki se redno soočajo s plačevanjem stroškov na Hrvaško. Sodite tudi vi v to skupino in iščete ugoden način plačevanja računov?
Želite znižati stroške plačevanja računov na Hrvaško?
Želite znižati stroške plačevanja računov na Hrvaško?

Glavna počitniška sezona je pred vrati, ogromno Slovencev se bo znova odpravilo na letni dopust na Hrvaško. Podatek s strani Hrvaške turistične skupnosti kaže, da smo Slovenci v strukturi gostov na Hrvaškem na drugem mestu, pred nami so le gosti iz nemškega trga. Zato smo pri Sberbank banki za vas testirali, s katero kartico je najugodneje plačevati na Hrvaškem, katere počitniške stroške morate pred odhodom upoštevati, na kaj morate biti pozorni, ko na Hrvaškem dvigujete gotovino na bankomatu oziroma ko opravite plačilo s kartico na POS terminalu. Tokrat pa smo se usmerili k vsem slovenskim državljanom, ki imate na Hrvaškem v lasti nepremičnino.

Hrvaška je popularna zaradi bližine, naravnih lepot, čistega morja, pri nekaterih je prisoten celo nostalgičen moment, saj ste se prvih plavalnih gibov naučili prav v naši južni sosedi. Nostalgijo vzbudijo tudi povezave z nekdanjo skupno državo, ko so mnogi Slovenci zgradili ali kupili nepremičnino na hrvaški obali. Skozi vsa leta se je zamenjalo že kar nekaj družinskih generacij. Po neuradnih podatkih je v lasti slovenskih državljanov okoli 110.000 nepremičnin, največ v hrvaški Istri in na kvarnerskih otokih.

Privarčujte z uporabo spletne ali mobilne banke – nakazila zgolj 0,99 EUR

Ob vseh užitkih, ki jih prinaša Jadransko morje, je v zadnjih letih tudi nekaj nezadovoljstva, ki so ga prinesle podražitve cestnine, hrane, pijače … Ob zgoraj navedenih nasvetih, ki vam pomagajo brezskrbno letovati, lahko lastniki apartmajev, stanovanj in počitniških hiš, privarčujete pri plačilih rednih stroškov.

Znižali smo tarifo za plačila v valuti hrvaške kune (HRK) na katerokoli banko na Hrvaškem, če je le-to izvedeno preko Sberbank spletne ali mobilne banke. Od 1. 7. 2018 le-ta znaša zgolj 0,99 EUR.

Vse kar potrebujete, je Sberbank spletna ali mobilna banka. Če še niste naš komitent, vam kot eno izmed zelo ugodnih možnosti predlagamo naročilo Direkt paketnega računa kar prek spleta, katerega mesečno nadomestilo za vodenje računa znaša le 1,00 EUR. Paket nudi tudi brezplačno aktivacijo spletne in mobilne banke. Izračunajte, koliko lahko privarčujete?

Za konec malo za šalo, malo zares. Poceni izvršeno plačilo na Hrvaško bo prišlo prav tudi ob prejemu najmanj priljubljenega računa. Plačila kazni za prometni prekršek. Naj bo teh to poletje na Hrvaškem čim manj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Sberbank banka d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri Sberbank banka d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sberbank logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Sberbank banka d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več