Računalništvo, telefonija
05.05.2016 10:26
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ženska tri vogale, nadzorna kamera D-Link DCS-960L pa tri stene

Ženska tri vogale, nadzorna kamera D-Link DCS-960L pa tri stene
Ženska tri vogale, nadzorna kamera D-Link DCS-960L pa tri stene

Nadzorne kamere so postale del vsakega, ne več nujno nadstandardnega, stanovanja. Nadzorni sistemi so v osnovi še vedno tako finančno kot infrastrukturno precej velik zalogaj, kljub temu pa vedno ne zagotavljajo in ne ponudijo pričakovanih rezultatov. Mnogi zato posegajo po bistveno cenejših, učinkovitejših in predvsem za uporabo enostavnejših brezžičnih sistemih.

Med najboljšimi tovrstnimi sistemi je brez dvoma nova nadzorna kamera DCS-960L svetovno priznanega podjetja D-Link. Najboljše Wi-Fi kamere trenutno na trgu ponujajo s tako imenovanimi Fish Eye lečami z nadzorom do 130-stopinjskega kota, nova nadzorna kamera DCS-960L pa lahko zajame prostor praktično od stene do stene, oziroma 180-stopinjski kot. To mu omogoča inovativna leča Wide Eye, ki v osnovi „obrne“ tako imenovano ribje oko v izredno širok kot.

Zelo lično in popolnoma nevpadljivo oblikovana nadzorna kamera zajema video posnetke v visoki ločljivosti; praktično popolne posnetke brez šumov pa zaradi vgrajenega „nočnega vida“ zajema tudi v slabih svetlobnih pogojih in tudi v popolni temi. Prav tako posname dvokanalni zvok, da lastnik natančno ve, kaj se je v stanovanju dogajalo v času njegove odsotnosti.

V resnici je o dogajanju v hiši po zaslugi senzorjev zvoka in gibanja obveščen že takoj preko svojega pametnega mobilnega telefona. Nadzorna kamera DCS-960L je združljiva s pametnimi telefoni z operacijskimi sistemi Android, iOS in Windows Phone. Za združevanje je dovolj prenos aplikacije.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več