Računalništvo, telefonija
19.11.2015 09:51

Deli z drugimi:

Share

Zima je že! Cene smo spustili kar do -70%

Pričenjamo z ekskluzivno novoletno akcijo, v sklopu katere smo cene spustili kar do -70%! Popusti se nanašajo na storitve med katerimi boste zagotovo našli tudi nekaj zase. Ekskluzivna akcija traja do konca decembra, tako da imate še čas, da jo dodobra izkoristite.
Zima je že! Cene smo spustili kar do -70%
Zima je že! Cene smo spustili kar do -70%

Namen naše novoletne akcije je, da podjetjem sedaj po še ugodnejših cenah omogočimo:

  • vzpostavitev kakovostne spletne prisotnosti,
  • pridobivanje relevantnega obiska
  • in vzpostavljanje odnosa s potencialnimi kupci.

Če torej še nimate spletne strani ali spletne trgovine, ki vašim kupcem omogoča lepo uporabniško izkušnjo in je hkrati prodajno učinkovita, je to sedaj idealna priložnost, da si jo izdelate ali prenovite.

Če imate na strani premalo obiska, ali pa je ta takšen, da takoj zapusti vašo stran, v sklopu oglaševanja na Googlu na vašo spletno stran pripeljemo takšne obiskovalce, ki jih vaša ponudba zanima. Z merjenjem in analizo pa potem sproti ugotavljamo kam usmeriti sredstva, da se vam investicija v oglaševanje povrne čim prej.

Ker prihaja čas pošiljanja e-čestitk, smo za vas pripravili paket, v sklopu katerega vam izdelamo e-čestitko v barvah vašega podjetja in jo nastavimo za pošiljanje. E-čestitko lahko pošljete vašim strankam, poslovnim partnerjem ali znancem. Če želite, jo lahko namesto vas pošljemo mi. Za pošiljanje na več kot 100 e-naslovov boste pri tem potrebovali tudi kredit, pri zakupu katerega pa vam v sklopu akcije podarjamo do 70% popusta.

Če želite na vaše produkte opozoriti tudi vašo skupnost na Facebooku in imate za njih pripravljeno nagrado ali kakšno darilce, ubijte dve muhi na en mah, izvedite nagradno igro na Facebooku, s katero lahko ne le prodate več, temveč tudi pridobite nove oboževalce oz. kontakte za vašo prodajo.


V primeru, da načrtujete strategijo vašega spletnega marketinga za leto 2016, lahko popuste izkoristite tudi za to, da še pred januarjem poskrbite za vašo kakovostno spletno prisotnost.

Obiščite spletno stran novoletne akcije in zgrabite svoj popust! (http://akcija.spletnik.si/zimska-akcija.html?utm_source=RN-blog&utm_medium=clanek&utm_campaign=novo_leto) Novoletna akcija traja do konca decembra.

Za več vprašanj nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca (https://akcija.spletnik.si/?utm_source=RN-blog&utm_medium=clanek&utm_campaign=novo_leto), e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39 med delavniki od 8. do 17. ure.

Veliko uspeha vam želi ekipa Spletnik (oglasno sporočilo).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNIK d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNIK d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Izdelava spletne prisotnosti, pridobivanje obiska, vzpostavitev odnosa s kupci in merjenje učinkovitosti spletnega ekosistema

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNIK d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več