Računalništvo, telefonija
11.10.2018 11:47
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Živite v trenutku z Galaxy A9

Podjetje Samsung Electronics je danes najavilo novi Galaxy A9, pametni telefon narejen za vse, ki radi raziskujejo, zajemajo trenutek in ga delijo, kot ga vidijo sami.
Galaxy A9 Bubblegum Pink
Galaxy A9 Bubblegum Pink

Galaxy A9 se kot prvi na svetu predstavlja z glavno kamero s štirimi objektivi in je opremljen s funkcijami, s katerimi lahko vsak dan v življenju kar najbolje izkoristite. Galaxy A9 je ustvarjen za tiste, ki vedo, kaj želijo in k temu stremijo. Naj gre za drzen selfi ali popoln panoramski posnetek, Galaxy A9 je najboljši spremljevalec za zajemanje in deljenje vsakodnevnih dogodivščin, ne glede na to kam vas življenje vodi.

»Kot globalno vodilno podjetje na področju inovacij pametnih telefonov, razumemo zahtevo za pomembne inovacije v hitrem tempu sveta, ki ga vodi vizualno komuniciranje,« je dejal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor mobilnih komunikacij in IT oddelka pri Samsung Electronics. »Obogateni z izkušnjami izdelave odličnih kamer na telefonih predstavljamo najnovejšo tehnologijo, ki bo uporabnikom na voljo v naših najnovejših telefonih. Tako z veseljem predstavljamo naš najnovejši pametni telefon Galaxy A9, v katerem so naše najnovejše inovacije tudi na voljo.«

V vznemirljivem in povezanem svetu, kjer so trenutki in spomini, od vsakdanjega do enkratnega, zajeti in deljeni nemudoma, je pametni telefon za uporabnike postal mnogo več kot telefon. Zato je Galaxy A9 opremljen z najboljšimi Samsung inovacijami kamere, da bi uporabnikom omogočil, da dosežejo več, doživijo več in vsak dan odkrijejo nove možnosti.

Inovativna glavna kamera s štirimi objektivi

Galaxy A9 vam dovoljuje, da z lahkoto zajamete dinamične in lepe fotografije. S štirimi objektivi lahko še na več načinov izrazite svojo kreativnost ter zajamete, ustvarite in delite osupljive fotografije.

  • · Z izjemnim 2x optičnim zoomom lahko ustvarite neverjetne posnetke od blizu, pa čeprav posnete od daleč.
  • · Zajemite svet v polni meri in brez omejitev z uporabo ultra široke leče in slikajte kot profesionalec s funkcijo optimizator prizorišča.
  • · Izrazite svojo kreativnost z globinsko lečo, ki dovoljujejo svobodo, da pri ustvarjanju osupljivih fotografij ročno uravnavate globino polja fotografij in ostrenje predmeta.
  • · Posnemite jasne fotografije tako v idealnih pogojih kot tudi v slabih svetlobnih pogojih. S 24 MP glavno kamero z Galaxy A9 lahko posnamete izjemne fotografije kadarkoli.

Izjemne nove funkcije za celodnevno delovanje

Z zanesljivo baterijo 3,800mAh vam Galaxy A9 ponuja življenje brez omejitev in uživanje v njegovem izjemnem dolgotrajnem delovanju. Zdaj lahko posnamete vse, brez omejitev. S spominsko kapaciteto 128 GB lahko shranite več in izbrišete manj, s spominsko kartico velikosti do 512 GB.

Zasnovan za bolj priročno življenje, Galaxy A9 vključuje pametnega pomočnika Bixby[1] ter Samsung Health. Izkoristite lahko tudi številne prednosti za večopravilnost, ki jih naprava ponuja, vključno s funkcijo Ustvari par aplikacij.

Prvorazredni dizajn

V skladu z dediščino prvorazrednega dizajna, je Galaxy A9 na voljo v treh edinstvenih barvah – črni kaviar (Caviar Black), limonadno modri (Lemonade Blue) in roza (Bubblegum Pink). Zapeljiv in ergonomski dizajn, ki se prilega dlani s 3D ukrivljeno hrbtno stranjo, vam ponuja visokokakovosten občutek udobja.

Galaxy A9 bo v Sloveniji na voljo od konca novembra dalje.

[1] Razpoložljivost tehnologije Bixby se lahko razlikuje glede na tržišče; Bixby voice podpira le Bixby 1.0.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več