Računalništvo, telefonija
11.10.2013 11:35

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv telefon z dvema SIM karticama

Na slovensko tržišče prihaja nov tekmec visoko kvalitetnih pametnih telefonov in tabličnih računalnikov Intex.
Zmogljiv telefon z dvema SIM karticama
Zmogljiv telefon z dvema SIM karticama

5-inčni Intex Aqua i5 se lahko pohvali z resolucijo 540 x 960, One Glass Solution tehnologijo ekrana in Corning Gorilla Glass zaščito. Poganja ga štirijedrni 1,2 GHz MediaTek 6589M procesor z 1 GB pomnilnika. Dokumente, glasbo in slike boste lahko shranili na 1,58 GB notranjega pomnilnika, ki je z microSD karticami razširljiv do 32 GB. Na zadnji strani se nahaja 12 megapikselska kamera z LED flashem, na sprednji strani pa 2 MP kamera, ki je več kot dovolj za kristalno čiste videoklice. Na Intex Aqui i5 je naložen Android 4.2 Jelly Bean. Njegova baterija z 2.000 mAh zagotavlja okoli 6 ur pogovorov in 220 ur stanja v pripravljenosti. Posebnost telefona je prostor za dve SIM kartici, eno Micro-SIM in eno Mini-SIM. Med možnostmi povezljivosti boste našli Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS/aGPS, EDGE, GPRS in 3G.

Pametni telefon Intex Aqua i5 ima prednaložene aplikacije, kot je večjezična Matrabhasha, My screen, ki omogoča izvajanje štirih dejavnosti hkrati, in funkcija „poglej stran“, ki ustavi predvajanje videa, ko uporabnik neha gledati ekran. Kupci telefona prejmejo še 5 GB oblačnega prostora z Intex Cloud aplikacijo. Med drugimi funkcijami pa se nahajata še odpravljanje tresočih rok in FM radio.

Intexov vodja mobilnega oddelka Sanjay Kumar Kalirona je ob izdaji telefona povedal: “Po odličnem odzivu smo navdušeni z izdajo našega vodilnega pametnega telefona Aqua i5. Z njegovo izdajo se podajamo v vode premijskih ročnih naprav. Prepričani smo, da nudimo odlično uporabniško izkušnjo kupcem, ki iščejo napravo z lepim izgledom in zmogljivim delovanjem.”

Intex Technologies je indijsko podjetje mobilnih tehnologij, informacijskih tehnologij in zabavne elektronike. Danes so s svojo blagovno znamko prisotni v več kot 63 državah v jugovzhodni Aziji, Arabiji, Afriki, Latinski Ameriki, Evropi in CIS regiji. Usmerjeni so predvsem v razvoj tabličnih računalnikov in mobilnih telefonov z možnostjo dvojnega spomina. Uradni slovenski zastopnik Intexovih izdelkov je podjetje Bonajo storitve, d. o. o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178